Elohim ziel-spirit kristal - mini cluster

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Amethist cluster Kamerstuk

Amethist cluster Kamerstuk

Ongeveer 25 x 17 x 11cm
€ 495,00
Uniek kamerstuk Apofyliet
€ 225,00
Melkkwarts-Sterrenkwarts geode - kamerstuk
€ 145,00
€ 37,50
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 145 - 165 gram

Elohim ziel – spirit kristal mini cluster is een prachtige nieuwetijdssteen en een belangrijk transformatiekristal in de huidige tijd van verandering en omwenteling.

Het kristal transformeert je ‘oude’ leven naar een nieuw leven, vol bezieling en echte overgave. Het kristal draagt zowel de wijsheid van Moeder Aarde alsook de wijsheid van het heelal in zich. De eindeloze hoeveelheid aan kleine kristalletjes activeert je subtiele, kristallijne zelf. 

  • werkt subtiel op kristallijnen lagen en ziel
  • versterker van vrede en harmonie in groepen
  • zorgt voor een super ontgifting op alle vlakken en zieledelen
  • trekt zielsverwanten en zielenrelaties aan
  • Helpt je te kiezen voor liefde, bezieling en overgave
  • brengt innerlijke veiligheid en geborgenheid
  • Je zielskwaliteiten, je zachtheid en kracht komen samen

Het ziel-spirit kristal is een echte nieuwetijdssteen met een hoge trilling. Dit maakt diepe en zuivere healingen mogelijk en versterkt healingskwaliteiten bij licht- en energiewerkers.

In de huiselijke kring geeft het kristal een warme, soms rustige, soms sprankelende energie. Dat geeft rust en ruimte, maar ook daad en doe kracht als dat nodig is!

Prijs is per stuk! ca. 125 - 145 gram.

Ik was na het ontvangen van mijn ziel spirit cluster heel emotioneel, ik zag een prachtige lichte energie door mijn kamer gaan nadat ik een pakket met producten van jullie ontvangen. Verder wil ik jullie heel hartelijk danken voor de liefde waarmee jullie de stenen behandelen. Het is ook met zoveel liefde ingepakt als ik het in ontvangst neem! Lieve groet Ellen

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?