Amethist cluster Kamerstuk

Andere mensen kochten ook

Merlin bewustzijn - Amethist cluster

Merlin bewustzijn - Amethist cluster

Activeer je magisch kind en creëer mogelijkheden!
€ 34,90
3 Crystal Home + Office Healers naar keuze
Van € 447,00 voor € 312,90
Uniek kamerstuk Apofyliet

Uniek kamerstuk Apofyliet

14.5 x 24 x 10.5
€ 325,00
Uniek kamerstuk Apofyliet
€ 225,00
€ 495,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Ongeveer 25 x 17 x 11cm (4.030 gram)

Prachtige en unieke Amethist cluster met fonkelende donker paarse punten en mooie gepolijste zijkanten.

Amethist is een zeer veelzijdige, krachtige en beschermende steen met een zeer hoge spirituele vibratie. Amethist werkt kalmerend en beschermt tegen aanvallen van psychische aard en het blokkeert geopathische belasting en negatieve energieën in de omgeving.

Amethist bevordert hogere bewustzijns ervaringen en meditatie en het verhoogt het spirituele bewustzijn. Rust, dieper inzicht, beter concentratie en een betere beheersing van je vaardigheden nemen toe. Het bevordert liefde voor het goddelijke en geeft inzicht in de ware aard ervan. Onzelfzuchtigheid en spirituele wijsheid nemen toe en amethist vergroot de geestelijke gaven.

Amethist verhoogt de liefdesenergie in huis en het helpt bij het neerzetten in wie je werkelijk bent. Ook zorgt amethist voor evenwicht en verbinding tussen het fysieke, geestelijke en emotionele lichaam en verbindt ze met het spirituele.

Amethist reinigt de aura, zet negatieve energie om en het stimuleert het kruinchakra.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?