Elohim Regenboog Calciet

Andere mensen kochten ook

Amethist cluster Kamerstuk

Amethist cluster Kamerstuk

Ongeveer 25 x 17 x 11cm
€ 495,00
Uniek kamerstuk Apofyliet
€ 225,00
Melkkwarts-Sterrenkwarts geode - kamerstuk
€ 145,00
Mangano Calciet - kamerstuk
€ 77,00
€ 69,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

14,5 x 13,5 x 9,5 (1.735 gram)

Prachtige regenboog Calciet edelsteen met vele kleuren. Extra mooie kwaliteit.

De regenboog Calciet edelsteen lijnt al je chakra's uiten brengt harmonie en balans. Hij laat de energie weer stromen waardoor blijdschap en creativiteit tevoorschijn komen. Ook fysieke klachten kunnen afnemen.

De Elohim regenboog Calciet edelsteen geeft houvast bij nieuwe uitdagingen en situaties. Hij activeert daadkracht en kalmeert de geest. Regenboog Calciet stimuleert analytisch denken en absorbeert negatieve energie uit de omgeving zodat de sfeer fijn en gemoedelijk wordt.

Elohim regenboog Calciet wijst je de weg om vanuit je Ware Natuur te gaan leven. Een heerlijke steen om in huis te hebben. Doorbreekt oude patronen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?