Uniek kamerstuk Apofyliet

Andere mensen kochten ook

Amethist Geode - grot, kamerstuk

Merlin Amethist Geode - kamerstuk

ca. 51 x 15 x 15 cm
€ 795,00
Merkaba - Ster Tetraëder van Bergkristal
€ 585,00
Bergkristal - Fire and Ice Meester krachtpunt
€ 585,00
€ 360,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag

ca 22 x 9 x 13 cm (2.887 gram)

Un

Unieke Apofylliet kamerstuk

Met de Apofylliet stap je de wereld in met een open houding en hij bekrachtigd de verbinding met je ware Zelf. Je intuïtie wordt gestimuleerd, Apolfylliet is een steen van de waarheid. Je hecht daardoor niet langer aan emoties, angst en stress. Je voelt je verbonden en vrij.

De Apofylliet helpt bij de geleiding van energieën en is drager van de Akasha Kronieken. Hij bevorderd introspectie en schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden. Deze aardende en rustgevende steen, laat onzekerheden verdwijnen en maakt mild in je oordeel naar jezelf en je omgeving. Brenger van universele liefde. Apofylliet is een efficiënte bestrijder van stress; hij heft mentale blokkades en negatieve denkpatronen op.

Apofylliet met Stilbiet wordt vaak samen gevonden. Het geeft je helderheid en verfrissing, helpt je spirituele energieën te aarden. Heeft een beschermende en ondersteunde werking bij de stappen die jij zet.

Fysiek heeft de Apofylliet een positieve werking op astma, het ademhalingsstelsel, de slijmvliezen, de huid en op allergieën. Daarnaast heeft Stilbiet ook een positieve werking op de gewrichtsbanden.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?