Bergkristal cluster met kristalpunten, Meesterpunten

Andere mensen kochten ook

€ 349,00
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 14 x 6,5 x 13 cm (1.163 gram)

Unieke, staande Bergkristal cluster met Meester kristalpunten

Lastig te fotograferen. Ziet er in het echt mooier en stralender uit! Deze prachtige en fonkelende bergkristal clustergroep heeft bijzonder mooie, in alle richtingen uitstralende, Meester kristalpunten. Deze 13 dimensionaal geactiveerde kristalgroep heeft een zeer sterke zuiverende, verlichtende en geneeskrachtige werking op lichaam, geest en in de omgeving. Als je de bergkristal groep neerzet in je leefruimte of praktijkruimte, reinigt deze de hele omgeving, inclusief je eigen aura, door zijn hogere trillingen. In het midden van een groep mensen brengt ie positiviteit en tilt ie de denkwijzes en sfeer op. Je kunt hem ook inzetten om zijn sterke, genezende vibratie en zuivering. Deze 13 dimensionaal geactiveerde bergkristalcluster zet een Licht-Bron in je huis of werkplek en zuivert negatieve sferen en invloeden. In verschillende landen wordt ie ingezet tegen het kwaad zoals demonen en ziekten. Tenslotte is bergkristal heel geschikt voor het opladen van andere edelstenen.

Elohim Bergkristal is 13 dimensionaal geactiveerd

Elohim Bergkristal is 13 dimensionaal geactiveerd. Deze hoogste trilling werkt door alle schaduw-stukken heen en heft blokkades op. Hij absorbeert zwaarte en negatieve energie en brengt ook  licht en vitaliserende, inspirerende energie. Bergkristal beschermt het lichaam, de aura en omgeving tegen straling.

Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking die via elke punt en richting in het vertrekt stroomt. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. Deze is 13 dimensionaal geactiveerd bergkristal clustergroep beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden, depressie en stralingen. Ook van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, aardstralen en wateraders

Spirituele werking bergkristal clustergroep

De bergkristal met punten zuivert en verheldert het denkhoofd, gevoel en lichaam van meerdere mensen in zijn omgeving. Hij brengt ook de chakra’s in balans. Bergkristal zorgt voor een heldere, geconcentreerde geest, maakt neutraal en onbevooroordeeld en brengt meer helderzien, harmonie en licht. Hij helpt het Hoger Zelf te openen en activeren, net als je ziel en Ware Zelf. Hij geeft vertrouwen, helpt concentreren, brengt wijsheid en vermindert angsten. De bergkristal is een geweldige edelsteen om mee te mediteren!

Fysieke werking bergkristal met kristalpunten in alle richtingen

 13 Dimensionaal geactiveerde bergkristal trilt elk fysiek probleem aan met oplossend hoger vermogen en healing. Hij helpt het lichaam herstellen en stimuleert het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen. Het werkt vitaliserend, pijnstillend en heeft hierdoor een positieve werking op bijvoorbeeld ontstekingen, allergische reacties, hoofdpijn, migraine, misselijkheid, evenwicht en bij reis- of wagenziekte. De 13 Dimensionaal geactiveerde bergkristal helpt door zijn silicium de botten, haren, huid, tanden en nagels. Ook laat ie gestagneerde energie weer stromen. Heb je hartproblemen richt hem dan op je hart. 

Vindplaats bergkristal

Bergkristal wordt op veel plekken in de wereld gevonden, waarvan de mooiste wellicht in Brazilië, Madagaskar, Marokko, Tibet, Zwitserland en de Verenigde Staten.

Chakra's en de Elohim bergkristal met kristalpunten

Bergkristal werkt op alle chakra's maar specifiek op de kruin- en het hartchakra.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?