Merlin bewustzijn - Amethist cluster

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Kosmische Vlam Carneool

Kosmische Vlam Carneool

9,5 - 12,5 cm (v.a. 480 gram)
€ 65,00
Kosmische Vlam Carneool

Kosmische Vlam Carneool

Ca 9 cm (400 gram)
€ 52,50
€ 34,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Activeer je magisch kind en creëer mogelijkheden! (620 gram)

Door Ingewijdene Joke ELZiam Nootebos met Merlin energie geprogrammeerde Amethist cluster.

De huidige voorraad is ietsje lichter van kleur dan op de foto.

Elohim Merlin Amethist verhoogt je trilling naar meesterschap, je engelen-wezen. Hij verruimt je creatiekracht en toverkracht in samenwerking met je magisch Christuskind. Hij maakt licht, zorgeloos en blij.

De edelsteen Merlin Amethist geeft je eindeloos vertrouwen in de uitkomst van je wensen. Hij helpt je gevoelens en gedachten vanuit zwaarte en onmogelijkheden zien, te stoppen. Deze Amethist edelsteen tilt je op in zorgeloze creatiekracht en het verwachten van een positieve uitkomst.

Elohim Merlin Amethist is overladen met toverdust (toverstof) en trekt ook elfen aan.
Hij schenkt je het geluk en de blijde verwachting van een kind. Je magisch Christuskind, dat nooit de Goddelijke Stroom blokkeren kan en één is met de creërende, wensende lichtmeester in jou, maakt, dat alles wat nodig is, uit kan komen.  Het zendt geen tegengestelde gedachten uit.


Merlins oplossing: Loop je al dagen rond met een probleem en zie je geen uitkomst?

Stop dan 3 dagen alle gedachten daarover zodat het probleem niet langer in je aura zit. Leg daarna de Merlin Amethist onder je kussen en slaap in met je wens voor een antwoord of oplossing. Het antwoord zal je de volgende morgen of in de loop van de week, invallen. En/of je zult tekens krijgen en oplossingen zullen zich aandienen. Laat het vele denken over de situatie niet toe zodat het antwoord door kan komen en jouw mind niet tussen de Bronkrachten van Merlijn in zit. 

Ook kun je je Elohim Merlin edelsteen uitlenen aan vrienden
Als je vrienden een oplossing nodig hebben voor hun situaties kunnen ze de Elohim Merlijn amethist op dezelfde wijze onder het kussen leggen.

Deze edelsteen is een prachtige aanvulling op de e- cursus Magic Merlin Healer. Klik hier voor meer informatie.

Verbinding met je innerlijke speelsheid, magisch kind
Door de Merlijn Amethist kom je ook meer in verbinding met je innerlijke speelsheid, magisch kind en de natuurkrachten. Het zien van onmogelijkheden of beren op de weg lost op. Je kunt je diepste verlangens creëren en je (relatie en werkzaam) leven inrichten als medeschepper met Merlin-Merlina.

Je zult er versteld van staan hoe moeiteloos alles gaat
Ook kan het zijn dat je nog meer magische tools van Merlin-Merlina ontvangt. Zoals energetische kristallen en healingtools. Verdere verdieping van deze Merlin magie en tools krijg je tijdens de e- cursus Magic Merlin Healer. Ook kun in de helende Krachttuin van Merlin zitten tijdens een Elohim verblijf of workshop.

De energie van de Merlijn Amethist zorgt voor een warme, geborgen liefde in je buik. Moeten en ‘willen’ lossen op.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?