Blauwe Celestien, Coelestien cluster - Kosmische Blauwe Straal

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 100,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 12 x 8 cm

Stralende Elohim Celestien/Coelestien kristalcluster, geprogrammeerd door Joke en de Lichtwereld met de Blauwe Kosmische Straal.

Prijs per stuk.

Mannen- en vrouwenpatronen, familie-info in je genen en onbewuste overtuigingen zuiveren

Elohim Celestien/Coelestien en de Kosmische Blauwe Straal helpt je voorbij te gaan aan de oude geschiedenismatrix waar je leven tot nog toe op gebaseerd was: mannen- en vrouwenpatronen, familie-info in je genen en onbewuste overtuigingen gebaseerd op verlatenheid, eenzaamheid, onderwaardering en liefdeloosheid van generaties en verleden levens.

Zonder je oude matrix ben je je nieuwe, open ware Zelf

Zonder je oude matrix ben je je nieuwe, open ware Zelf en creëer je je leven en relaties om te genieten en te Stralen. Ook word je een medeschepper van de nieuwe Aarde en tril je voortaan op hoger goed geaard Licht!

De Kosmische Blauwe Straal van de 7de dimensie

De krachtige energie en het enorme bewustzijnsveld van de Kosmische Blauwe Straal van de 7de dimensie maakt de Elohim Celestien of Coelestien zeer waardevol en krachtig werkend. Het werkt als een galactische stofzuiger. Tot op diep ziels- en geschiedenisniveau word je gezuiverd waardoor ongeloof in jezelf, snel terugtrekken of domineren, meer geven dan ontvangen, overruled of teveel beïnvloed kunnen worden of alleen blijven, (sinds generaties) kunnen oplossen.

De Celestien of Coelestien helpt tevens bij het activeren van je groter bewustzijn, op te staan in je kracht, je uit te spreken en het activeren van je kundalini kanaal en meer levensenergie.
 

Heldere of intuïtieve Gaven in je levens zijn vaak onderdrukt geweest

Daarnaast zijn je heldere of intuïtieve Gaven in je levens vaak onderdrukt geweest, o.a. door de kerk. Natuurgeneeswijze en Gaven; het was allemaal hekserij en van de duivel en iedereen gaf elkaar aan. Ook keelchakra problemen hebben hier soms mee te maken, een te aangepaste uiten en verstikking op de borst. Maar aan de Elohim Celestien  kun je hulp vragen!
Neem hem op schoot, mediteer ermee en leg hem op een plek waar je vaak bent en er naar kunt kijken.

Relaties en seksualiteit dragen veelal collectieve voorouder- en verleden levens programma's

Ook helpt de Elohim Celestien of Coelestien bij gespannenheid rondom seksualiteit. Op de thema's relaties en seksualiteit zitten veelal collectieve voorouder- en verleden levens programma's op die maken dat het niet lekker stroomt en je soms ook de geheelde seksuele partner of situatie niet zult aantrekken of geremd blijft. Het 7 dimensionale programma op de Elohim Celestien cluster kan ook deze oude matrix helpen ontmantelen. Iets wat een gewone Celestien zonder de Kosmische Blauwe Straal niet kan.

Thema's van de Blauwe Straal:

 • Is Waarheid spreken, stem geven, je Gaven laten zien, (onderdrukt geweest,vrouwenlijn, verleden levens) 
 • Heb je het gevoel dat je niet belangrijk bent? Of dat je seksualiteit niet lekker stroomt?
 • Voorouderpatronen, jeugd en verleden levens oorzakelijke geschiedenis transformeren
 • Wil je opstaan, je groter bewustzijn, kruin, keel, basis en levensenergie openen?
 • Voel je niet de volledige kracht en waarde van je man- of vrouw-zijn?

Het programma van de Blauwe Kosmische Straal activeert:

 • Je kundalinikanaal, hogere aansluitingen, intuïtie, de directe afstemming op je Goddelijke leiding zonder negatieve astrale of galactische beïnvloeding.
 • Je geboorterecht en recht van spreken, gehoord en gezien worden.
 • Transformatie emotioneel voorouder DNA patroon van weinig knuffels, waardering en van karma.
 • Celestien/Coelestien doet je opstaan, opent je keelchakra, heelt je relaties en seksualiteit.
 • De dolfijnen- en walvis matrix, prana, vreugde en oer-aarding.
 • Zuivering genetische belastende informatie m.b.t. religies, seksuele klieren, familieaura, man/vrouw zijn. Ook van de bloedlijnen van verslaving, verdriet, bij niemand thuis voelen.
 • Staan voor je (ziels)gevoel, Denken vanuit ziel,hart en buik. Ontwikkelen van 5, naar 6 en 7 dimensionaal zieleleven met veel meer meesterschap, aarding, Gaven, Licht en vitaliteit.
 • Je zelf geliefd en gewaardeerd gaan voelen.

Prijs is per stuk.

Bij dit product sluit de E-cursus Kosmisch Vuur prachtig aan!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.


Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen, tijdens openingsdagen.

Mooi Elohim Celestien edelsteen cluster met fonkelende blauwe kristallen op moedergesteente

Celestien edelsteen is ook bekend onder de naam Coelestien of Celestien.

De tijdsgeest beweegt ons naar meer eenheid met het kristallijnen netwerk waar ook Gaia, dolfijnen, walvissen, aardehoeders en de Pleiaden op resoneren. Celestien sluit dat op je aan waardoor je grote Zelf voelbaar wordt. Als we nog niet volledig open, subtiel voelend, eerlijk en kwetsbaar durven te zijn kan Elohim Celestien of Coelestien ons geweldig helpen.

Als we in een gesprek wat anders voelen dan de woorden zeggen

Dan zullen we door Celestien of Coelestien leren zeggen wat we intuïtief weten en aanvoelen van wat er niet klopt. Deze keer komen we op voor onze subtiele ziel en uiten dit. We stappen uit het oude gewoonte- en generatiepatroon van terugtrekken, alles snappen, toelaten en meedoen, -ik ben niet belangrijk- of - ik heb het zeker verkeerd-.

Ze helpt ook heel goed bij de eerste oorzaak van ziektes

Zeker als die zijn ontstaan door te weinig liefde, knuffels, te weinig ondersteuning en geen goed nestgevoel voor je ziel en subtiele gevoeligheid hebben gehad. Denk aan ouderlijnen met te veel boosheid, gemopper, strijd, verlatenheid waardoor je maag, darmen, lever, blaas, galblaas klachten hebben gekregen. Ook verslavingen en je niet zo goed kunnen geven en binden kunnen het gevolg zijn, zeker als je je niet gewenst voelde. Multidimensionale sterrenmensen reageren in deze tijd steeds meer fysiek, psychisch en emotioneel en Celestien of Coelestien steen helpt je dit bewust te maken, je te uiten en een ander (Ware Zelf) pad in te slaan.

Conflicten of een slecht functionerende relatie

Celestien of Coelestien edelsteen heelt de aura en schept evenwicht en harmonie. Hij helpt bij het oplossen van conflicten of een slecht functionerende relatie. Er wordt met een open hart ruimte en kalmte geschapen voor onderhandelingen, openheid en nieuwe ervaringen die niet gebaseerd worden op herhalingen vanuit het verleden. Je kindertijd, collectief emotioneel DNA ontvangt 13 dimensionale heling en leert je om vertrouwen te hebben in de oneindige wijsheid van het Goddelijke. Elohim Celestien of Coelestien scherpt ook de geest, brengt visioenen, inzichten, verlichting, meesterschap, evenwicht en een goede communicatie.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?