Lemurian Red Healer Sculptuur

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 44,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 9,5 x 7 x 4 cm (400 gram)

Elohim Red Healer Lemurian kwarts sculptuur

Deze nieuwetijdsteen activeert je DNA zodanig dat je cellen verjongen en vernieuwen en de oorspronkelijke blauwdruk van je DNA en je Volledig Lichtwezen wordt geactiveerd. Net als de Golden Elohim Healer is het een krachtige genezer door zijn aardend rood ijzergehalte met het hoogste licht van bergkristal. Healers zetten een Red Healer Lemurian bol onder hun bed of in de praktijkruimte. Elohim Lemurian Red Healer werkt reinigend, aardend, bevordert de doorstroming van energie en bloedsomloop en ruimt blokkades op. Hij brengt de eenheid van je kruinchakra en hogere frequenties met je basischakra en lichaam. ook is ie bij uitstek geschikt voor healing en energetisch werk. Het is dé nieuwetijdssteen voor Ontwaken, Verlichting en healing! Maar ook voor het manifesteren van je hogere engelen-mens zijn in je dagelijks functioneren en lichaam.

Hoe wil jij je toekomst zien?

De Elohim Lemurian Red Healer helpt om je je meest optimale zelf en toekomst voor te stellen en deze stevig gegrond neer te zetten door je erop te blijven focussen! Hij zal je hogere doelen helpen manifesteren en je helpen geld, gezondheid, goede Spirits en welzijn aan te trekken. Heb je moeite met de polariteit van jezelf of je omgeving / de maatschappij, dan kan de Red Healer helpen.  Ook je eigenwaarde wordt sterker en je kunt beter je dromen manifesteren en weten wat je wilt!

Seksuele blokkades, angst voor gezag, agressie, dominantie, faalangst of geld te kort

Hij activeert je Kundalini energie met seksualiteit, levensvreugde en een sterke fysieke conditie en lost seksuele blokkades, angst voor gezag, agressie, dominantie, faalangst of geld te kort op. Zeker als je hem af en toe bij je basischakra neerlegt.

Op aarde willen zijn

Hij helpt bij overgewicht, zwakheid, brengt wilskracht en doorzettingsvermogen. De Elohim Lemurian Red Healer helpt bij het op aarde willen leven en de diepere connectie met Moeder Aarde en bij het ankeren van je Licht in je lichaam. Hij helpt je om niet bij de pakken neer te zitten, werkt opbeurend en positief. Hij grondt bij astrale reizen, channeling of sjamanistische rituelen.

Haalt negatieve energie en entiteiten weg

De Elohim Lemurian Red Healer haalt negativiteit en negatieve astrale entiteiten of psychische onrust weg en opent naar de positieve lichtwerelden. Hij voorkomt dat negatieve energieën in je fijnstoffelijke zielelichamen terechtkomen door karmische aantrekkingskracht. Een ideale steen tijdens (chronische) ziekte of een operatie.
Hij wordt gevonden wordt in een van de oorspronkelijke Lemurisch gebieden. Red Elohim Healer laadt je energetisch sterk op, zorgt voor harmonie en stabiliteit en geeft kracht en vitaliteit.

Heft blokkades op zowel in het 12 strengig DNA en brengt je naar verlichting

De Elohim Red Healer Lemurian bol is een spirituele steen met de hoogste trilling die door alle schaduwstukken heen kan trillen. Hij heft blokkades op zowel in het 12 strengig DNA, je lichtlichamen van de ziel, je voor vrouwen- en mannenlijn en uit vorige levens. Hij helpt je ziel en je goddelijke blauwdruk van “heelheid’ in je lichaam te ankeren waardoor je je minder verloren of hopeloos voelt. Je krijgt hoop en vertrouwen in een goede afloop of toekomst en een sterkere geest met aarding. Hij is ook goed voor mannen en vrouwen die zich moeilijk uiten, niet genoeg in hun eigen autoriteit staan en dat niet uitstralen.

Red Dragon en je eigen engelen energie

Hij draagt de Red Dragon energie, lijnt alle chakra's met elkaar uit en activeert je engelen Ray en Al-eenheid-liefdesbewustzijn en geeft ook een betere bloedkwaliteit, aanmaak van de rode bloedlichamen en weefselherstel.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?