Immuunsysteem en zelfgenezend vermogen

Edelstenen die je immuunsysteem een boost geven

We kunnen allemaal wel eens een steuntje in de rug gebruiken als we te kampen hebben met lichamelijke klachten, of dit nu een simpel griepje is of een ingrijpender ziekte. Elohim Melkkwarts, Toermalijn, Robijn en Heliotroop helpen je lichaam te zuiveren en ondersteunen daarnaast je immuunsysteem en zelfgenezend vermogen.

Heb je een specifieke klacht of ziekte dan zoek je het best onder Werking op de naam van de klacht, ziekte of het orgaan om je immuunsysteem te bekrachtigen.

Melkkwarts nodigt je uit met je hele wezen deel te nemen aan het leven. Hij brengt je zuivere essentie bij je binnen. Fysiek heeft hij ook een krachtige, zuiverende werking. Hij verwijderd zware energie, stimuleert het immuunsysteen en brengt je lichaam in evenwicht. Alle chakra's worden op één lijn gebracht zodat je systeem goed functioneert. De steen is helpend bij problemen met botten of nieren. Daarnaast werkt hij verkoelend en is daardoor ook goed toe te passen bij brandwonden, het verlagen van koorts en chronische pijn. Toermalijn ruimt alles op in je systeem wat belastend is. Hij ruimt afvalenergieën op en zorgt voor het loslaten van stress en spanningen in het lichaam. Ook legt hij een beschermend schild om je heen zodat je minder geraakt kan worden door invasies van buitenaf. Hij reinigt en balanceert alle chakra's en brengt je lichaam in evenwicht. De verschillende kleuren Toermalijn hebben elk hun eigen specifieke werking; kijk hiervoor op de edelsteen pagina van Toermalijn. Robijn geeft kracht en energie. Hij ontgift het lichaam, het bloed en de lymfe. Hij is bloedzuiverend en werkt goed bij besmettelijke ziekten, koorts en een trage bloedsomloop. Heliotroop, ook wel Bloed Jaspis genoemd, heeft een sterk reinigende werking en houdt ongewenste invloeden buiten de deur. Hij stimuleert je immuunsysteem, reinigt het bloed, ontgift en versterkt de ijzerhuishouding. Hij werkt goed bij griep, infecties, virussen, een loopneus en oorpijn. De oude Egyptenaren gebruikten de steen om gezwellen te laten verschrompelen.

De volgende edelstenen werken goed bij "Immuunsysteem en zelfgenezend vermogen".

Toermalijn

De kristalsoort "Toermalijn" werkt bij "Immuunsysteem en zelfgenezend vermogen". Hieronder een aantal producten met een "Toermalijn" (kristalsoort).

Toermalijn armband

Toermalijn armband

ca. Ø 7 cm elastisch
€ 22,40

Melkkwarts

De kristalsoort "Melkkwarts" werkt bij "Immuunsysteem en zelfgenezend vermogen". Hieronder een aantal producten met een "Melkkwarts" (kristalsoort).

Sterrenkwarts geode

Sterrenkwarts geode

ca. 7,5 x 6,5 cm
€ 18,00
Sterrenkwarts Geode

Sterrenkwarts Geode

ca. Ø 10-12 cm
€ 25,00

Robijn

De kristalsoort "Robijn" werkt bij "Immuunsysteem en zelfgenezend vermogen". Hieronder een aantal producten met een "Robijn" (kristalsoort).

Robijn hanger
€ 20,50

Heliotroop

De kristalsoort "Heliotroop" werkt bij "Immuunsysteem en zelfgenezend vermogen". Hieronder een aantal producten met een "Heliotroop" (kristalsoort).

Bewuste keuze?