Impulsiviteit

Te impulsief? Deze edelstenen kunnen je helpen

Niet denken voordat je iets zegt, zomaar geld uitgeven aan iets wat je niet nodig hebt, de weg oversteken zonder goed om je heen te kijken. Er zijn talloze voorbeelden van impulsiviteit, zowel in woorden als daden. Ben jij soms te spontaan? Elohim Amethist, Chrysopraas en Amazoniet helpen je om meer rust in je leven te brengen.

Amethist zorgt dat je innerlijk rustig blijft en dat je in verbinding blijft met het grotere geheel. Het is daardoor makkelijker om je lijn vast te houden, om perspectief te zien, waardoor je minder wispelturig en dus impulsief reageert. Ook werkt hij in op de keelchakra, wat bevorderlijk is voor de communicatie. De rust en nuancering die optreedt, maakt het je makkelijker om je woorden zorgvuldig te kiezen. Chrysopraas roept een meditatief gevoel op en werkt goed tegen onrust. Hij stimuleert liefde en acceptatie van jezelf, waardoor je minder de behoefte voelt om jezelf te ‘troosten’, b.v. door middel van impulsieve aankopen. Amazoniet bevordert het harmonisch samenwerken van verstand en gevoel en helpt je om beter na te denken wanneer je anders impulsief zou handelen.

De volgende edelstenen werken goed bij "Impulsiviteit".

Amethist

De kristalsoort "Amethist" werkt bij "Impulsiviteit". Hieronder een aantal producten met een "Amethist" (kristalsoort).

Merlin bewustzijn - Amethist cluster

Merlin bewustzijn - Amethist cluster

Activeer je magisch kind en creëer mogelijkheden!
€ 34,90
Merlin Amethist cluster

Merlin Amethist cluster

Activeer je magisch kind en creëer mogelijkheden!
€ 28,90

Amazoniet

De kristalsoort "Amazoniet" werkt bij "Impulsiviteit". Hieronder een aantal producten met een "Amazoniet" (kristalsoort).

Chrysopraas

De kristalsoort "Chrysopraas" werkt bij "Impulsiviteit". Hieronder een aantal producten met een "Chrysopraas" (kristalsoort).

Bewuste keuze?