In je kracht staan

Edelstenen die je helpen om in je kracht te staan

In je kracht staan betekent dat je tevreden met jezelf bent, dat je dingen doet die bij je passen, die je kunt en waar je blij van wordt. En dat je je in staat voelt om richting aan je eigen leven te geven, op een bezielde manier. Ook, al gaat het even niet zoals je verwacht had, heb je nog steeds vrede met jezelf en verzand je niet in zelftwijfel of zelfbeklag. Elohim Hemimorfiet, Granaat, Robijn en Zonnesteen wakkeren je innerlijke kracht aan en moedigen je aan om op te staan voor jezelf.

Hemimorfiet bekrachtigt je vanuit de onderste chakra’s op een zachtwerkende manier. Hij bevordert innerlijke kracht, balans, zelf ontplooiing en helpt je om je capaciteiten en krachten optimaal te benutten. Granaat zet je heel systeem gelijk op scherp. Hij stimuleert je innerlijke vuur en werkt in op het voorhoofdchakra. Dat helpt je om verder te kijken dan de eigen horizon en moed, hoop, doorzettingsvermogen en optimisme te ervaren, ook in moeilijke situaties. Robijn zorgt voor doorstroming in je hartchakra. Hij recht je op en moedigt je aan om leiding te nemen. Zonnesteen verruimt en ontspant, schept vreugde in jezelf. Door zijn werking op de tweede chakra helpt hij je om dieper in je buik te zakken waardoor je je stabieler voelt en emotionele pijn kunt verwerken en loslaten.

De volgende edelstenen werken goed bij "In je kracht staan".

Zonnesteen

De kristalsoort "Zonnesteen" werkt bij "In je kracht staan". Hieronder een aantal producten met een "Zonnesteen" (kristalsoort).

Elohim Zonnesteen bol - Gaia Christ©
€ 115,00
Zonnesteen hanger
€ 11,50

Robijn

De kristalsoort "Robijn" werkt bij "In je kracht staan". Hieronder een aantal producten met een "Robijn" (kristalsoort).

Robijn hanger
€ 20,50

Granaat

De kristalsoort "Granaat" werkt bij "In je kracht staan". Hieronder een aantal producten met een "Granaat" (kristalsoort).

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50

Hemimorfiet

De kristalsoort "Hemimorfiet" werkt bij "In je kracht staan". Hieronder een aantal producten met een "Hemimorfiet" (kristalsoort).

Hemimorfiet hanger
€ 16,50
Bewuste keuze?