Indigoliet

Spirituele werking

Naast de algemene werking van Toermalijn brengt Indigoliet edelsteen (blauwe toermalijn) rust en kalmte en helpt bij het vinden van je eigen spirituele weg. Hij brengt geestelijke bescherming, versterkt de verbinding met het Hoger Zelf en stimuleert de epifyse die op hoger niveau de ontvanger is van kosmische informatie. Idigoliet edelsteen helpt om deze binnenkomende kosmische informatie te filteren en te verwerken. Indigoliet werkt tijdens meditatie vooral op het kruin- en voorhoofdchakra. Door deze verbinding wordt het mogelijk om onverwerkte emoties uit de jeugd of vorige levens op te lossen.

Indigoliet activeert het keel- en het derde-oog chakra en stimuleert de drang naar spirituele vrijheid en helderheid van zelfexpressie. Steunt paranormaal bewustzijn, bevordert visioenen. opent de weg naar dienstverlening aan anderen en stimuleert trouw, ethiek, verdraagzaamheid en liefde voor de waarheid. Indigoliet kristal stimuleert het loslaten van gevoelens, gedrag en verbindingen met mensen, die niet goed voor je zijn. Verder bevordert hij de intuïtie, eerlijke en open (spirituele) communicatie.

Fysieke werking

Indigoliet edelsteen gaat ontkalking en demineralisering tegen en kan goed gebruikt worden tegen constipatie en ontsteking van de dikke darm. Indigoliet edelsteen verhoogt de vruchtbaarheid en werkt positief bij pijn, zenuwontstekingen en wratten. Het versterkt het immuunsysteem, werkt ontspannend en stimuleert creativiteit. Is verder goed voor de longen, de hersenen, nieren, blaas, thymus, schildklier en chronische keelpijn. Het kristal wordt traditioneel gebruikt op de keel (spraakproblemen) het strottenhoofd, de longen, de slokdarm en de ogen. Het kristal verzacht tevens brandwonden. Goed te gebruiken bij dyslexie en reisziekte.

Algemene informatie

Indigoliet (blauw toermalijn) is meestal een donkere steen maar tegen het licht gehouden is hij blauw doorschijnend.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Indigoliet edelsteen

Waar wordt Indigoliet gevonden?

Sri Lanka, Brazilië, Afrika, Verenigde Staten, West-Australië, Afghanistan, Italië

Indigoliet kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Indigoliet hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Indigoliet edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Indigoliet hanger
- Indigoliet armband
- Indigoliet ketting
- Indigoliet knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Bewuste keuze?