Infecties

Edelstenen die goed tegen infecties werken

Je kunt een infectie zien als een indicatie dat je negatieve en verhitte energieën te lang in je systeem vasthoudt. Iedere infectie wijst op een conflict dat niet in het bewustzijn beleefd en verwerkt is waardoor een stagnatie ontstaat. Deze energetische blokkade verzamelt zich nu rond de ontstekingshaard en het lichaam voelt zich slap en moe. De Elohim edelstenen Heliotroop, Topaas, Larimar, Turkoois en Rhodochrosiet helpen je om deze psychische etter te laten ontsnappen waarna je weer tot rust kunt komen en in kalmte afkoelen.

Heliotroop ontgift het bloed, lever, darmen, nieren, milt en blaas. De oude Egyptenaren gebruikten hem om gezwellen te laten verschrompelen. Hij is een krachtige beschermer tegen griep, infecties, virussen, loopneus en oorpijn. Topaas zuivert het bloed en de nieren en werkt goed bij infecties. Larimar helpt tegen ontstekingen, koorts en griep. Turkoois remt ontstekingen, ontgift, werkt goed tegen virusinfecties en verlicht pijn. Rhodochrosiet edelsteen zuivert de bloedsomloop en de nieren en filtert irritaties uit je systeem.

De volgende edelstenen werken goed bij "Infecties".

Turkoois

De kristalsoort "Turkoois" werkt bij "Infecties". Hieronder een aantal producten met een "Turkoois" (kristalsoort).

Turkoois hanger
€ 12,50

Rhodochrosiet

De kristalsoort "Rhodochrosiet" werkt bij "Infecties". Hieronder een aantal producten met een "Rhodochrosiet" (kristalsoort).

Larimar

De kristalsoort "Larimar" werkt bij "Infecties". Hieronder een aantal producten met een "Larimar" (kristalsoort).

Larimar hanger
€ 14,00

Topaas

De kristalsoort "Topaas" werkt bij "Infecties". Hieronder een aantal producten met een "Topaas" (kristalsoort).

Witte Topaas elixer kristal

Witte Topaas elixer kristal

helend kristalwater
€ 20,00

Heliotroop

De kristalsoort "Heliotroop" werkt bij "Infecties". Hieronder een aantal producten met een "Heliotroop" (kristalsoort).

Bewuste keuze?