Intuïtie

Edelstenen die het contact met je intuïtie versterken

Intuïtie laat zich niet logisch beredeneren. Ineens is het er, een gevoelsmatig weten zonder erover te hoeven nadenken. De ene keer verschijnt het als een lichtflits in je hoofd, een plotselinge ingeving; de andere keer voel je het diep in je buik ontstaan. Hoe dan ook, bij het maken van de juiste keuzes is intuïtie vaak belangrijk. Wil je meer naar je intuïtie leren luisteren, gebruik dan de Elohim edelstenen Bergkristal, Maansteen en Lapis Lazuli.

Bergkristal is een krachtige spirituele steen met de hoogste trilling die door alle schaduwstukken heen kan dringen. Hij brengt verfijning en zuiverheid in je denken waardoor je gevoeliger raakt voor helder “zien” en “weten”. Maansteen schenkt innerlijke kalmte en vanuit deze diepgewortelde rust voel je wat wezenlijk belangrijk is op dit moment. Hij draagt de ontvankelijke vrouwelijke energie. Lapis lazuli, de zienerssteen van het oude Egypte, opent het derde oog en harmoniseert spirituele, geestelijke, emotionele en fysieke niveaus met elkaar. Dit helpt je om processen in jezelf en om je heen te doorzien en te voelen wat de juiste insteek is.

De volgende edelstenen werken goed bij "Intuïtie".

Maansteen

De kristalsoort "Maansteen" werkt bij "Intuïtie". Hieronder een aantal producten met een "Maansteen" (kristalsoort).

XXL Roze Maansteen (perzikkleur) handsteen
€ 15,00

Lapis lazuli

De kristalsoort "Lapis lazuli" werkt bij "Intuïtie". Hieronder een aantal producten met een "Lapis lazuli" (kristalsoort).

Bergkristal

De kristalsoort "Bergkristal" werkt bij "Intuïtie". Hieronder een aantal producten met een "Bergkristal" (kristalsoort).

Bewuste keuze?