Jade

Spirituele werking

Wordt ook wel Nefriet Jade of Jadeïet genoemd. Jade edelsteen is een symbool van zuiverheid en sereniteit. Het beschermt tegen letsel, werkt kalmerend en brengt harmonie bij negatieve emoties en gedachten. Jade helpt gevoelens van onmacht en schuldgevoel te verzachten en loslaten. Jade edelsteen leert dat je er mag zijn, dat je je niet eindeloos hoeft aan te passen en anderen over je grenzen hoeft te laten gaan. Vooral in het Oosten staat Jade voor wijsheid die in rust wordt verzameld. Emotioneel is Jade een "droomsteen". Zorgt voor dromen vol inzichten. Psychisch gezien integreert het de geest met het fysieke lichaam. Brengt evenwicht en bevordert communicatie tussen Lichtsferen en je persoonlijk zelf. Jade is ook een aardende steen,het geeft je de stevigheid om volledig jezelf op aarde te zijn. Jade edelsteen bevordert openheid en vriendelijkheid naar buiten toe zonder jezelf te verliezen. Geeft een ruimere blik op de wereld.

Nefriet Jade

Nefriet is een ondersoort van Jade.
Stimuleert uitscheiding afvalstoffen via de nieren, darmen en huid. Goed voor zowel huid als slijmvliezen. Ondersteunt werking geslachtsorganen. Versterkt botten, tussenwervelschijven en kraakbeen. Lijnt chakra's uit en verbindt deze met elkaar. Versterkt je hartchakra. Brengt evenwicht in c.q. bevordert communicatie tussen Lichtsferen en jouw Persoonlijk zelf.

Blauw/blauwgroen Jade

Symboliseert vrede en reflectie en zorgt voor sereniteit en geduld. Helpt mensen die zich overweldigd voelen door situaties die ze niet in de hand hebben.

Bruin Jade

Schept een band met de aarde, geeft troost en betrouwbaarheid.

Groen Jade

Kalmeert het zenuwstelsel en leidt de hartstocht in goede banen. Groene Jade steen wordt gebruikt om slecht functionerende relaties te harmoniseren. Kan uitstekend ingezet worden bij pesten.

Lavendel Jade

Verzacht emotionele wonden en trauma's en bevordert innerlijke rust.

Oranje Jade

Geeft energie, werkt stimulerend en brengt vreugde en creativiteit.

Rood Jade

Is de meest hartstochtelijke en stimulerende Jade edelsteen en wordt geassocieerd met liefde en stoom afblazen. Zet je op een goede manier in je kracht.

Wit Jade

Helpt bij het nemen van beslissingen omdat dat relevante informatie oplevert.

Geel Jade

Is energiek en stimulerend met vrolijkheid. Ondersteunt de spijsvertering en de uitscheiding van het lichaam.

Fysieke werking

Stimuleert uitscheiding afvalstoffen via de nieren, darmen en huid. Is goed voor bedplassen en blaasontsteking. Goed voor zowel huid als slijmvliezen. Jade edelsteen herstelt de celvorming en skeletopbouw. Jade kristal heeft een positieve werking op de geslachtsorganen, het zenuwstelsel en de milt. Draag Jade op de onderbuik tijdens de eerste maanden van zwangerschap om het kindje een gevoel van harmonie te geven. Lijnt chakra's uit en verbindt deze met elkaar. Geeft aarding.

Algemene informatie

Jade is ook wel bekend onder de naam Jadeïet, Nefriet. Al 11.000 jaar v. Chr. werden er gebruiksvoorwerpen, sierraden en figuurtjes van Jade edelsteen gemaakt.

Bij de Maya's (300-900 n.Chr.) en de Azteken (1200-1500 n. Chr.) stond de groene Jade voor voorspoed, geluk en onsterfelijkheid. Zij gaven grafgiften van Jade mee aan hun doden. Jade was eerst vooral een steen voor de rijkere mensen. Er zijn prachtige gebruiksvoorwerpen gevonden versierd met fijn gesneden figuren van Jade edelsteen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Jade edelsteen

Waar wordt Jade gevonden?

China, Verenigde Staten, Rusland, Myanmar, Midden-Oosten, Italië  

Jade kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Jade hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Jade edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Jade hanger
- Jade armband
- Jade ketting
- Jade knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
Bewuste keuze?