Jaloezie

Voel je je gauw jaloers? Deze edelstenen kunnen je helpen

Iedereen is wel eens jaloers. Je kent het vast wel, dat knagende gevoel wanneer je beste vriendin een nieuwe baan krijgt terwijl jij al twee jaar solliciteert en telkens je droombaan misloopt. Of je bent snel jaloers in je relatie, terwijl daar weinig reden voor is, waardoor je partner zich gewantrouwd en gecontroleerd voelt en jij een geestelijk wrak dreigt te worden door al het getwijfel. In dit soort situaties helpen de Elohim edelstenen Tijgeroog en Rozenkwarts je om je jaloersheid te verzachten.

Tijgeroog brengt alle verwarrende emoties tot rust en helpt je om meer zekerheid in jezelf te vinden. Door je zelfvertrouwen en zelfwaardering te versterken voel je minder de neiging om jezelf telkens met anderen te vergelijken en omlaag te halen. Elohim Rozenkwarts stimuleert onvoorwaardelijke liefde, zachtheid en acceptatie. Ook naar jezelf toe. Dat maakt het je makkelijker om te aanvaarden dat jouw jaloerse trekjes alleen maar een klein onderdeel zijn van een prachtige geheel. Jijzelf!

De volgende edelstenen werken goed bij "Jaloezie".

Rozenkwarts

De kristalsoort "Rozenkwarts" werkt bij "Jaloezie". Hieronder een aantal producten met een "Rozenkwarts" (kristalsoort).

Tijgeroog

De kristalsoort "Tijgeroog" werkt bij "Jaloezie". Hieronder een aantal producten met een "Tijgeroog" (kristalsoort).

Bewuste keuze?