Jaspis

Spirituele werking

Jaspis edelsteen biedt ondersteuning bij stress, geeft rust en daadkracht. Jaspis brengt de chakra's op een lijn en geeft je een hogere graad van harmonie tussen lichaam en geest waardoor je meer levensvreugde gaat uitstralen. Jaspis geeft een goede gronding en helpt mensen met een zwakke aarding om beter te kunnen gronden waardoor het makkelijker voor ze wordt om met aardse energie om te gaan. Met een sterkere gronding kun je ook weer verdieping krijgen in je spirituele ervaringen, waarbij zielenblokkades en verkrampingen duidelijk voor je kunnen worden. Aanpassing aardse energie (Nieuwetijdskinderen).
Jaspis edelsteen leert vastberadenheid. Geeft moed en steun om weerbaar te zijn in moeilijk situaties. Stimuleert creativiteit en zet aan tot actie. Maakt vitaal in je handelen. Jaspis werkt ook om je te beschermen voor invloeden en energieën van buitenaf.

Blauw Jaspis

Maakt verbinding met de spirituele wereld mogelijk. Brengt yin-yang energie in evenwicht en stimuleert het keelchakra,zuivert de aura. Kan voortwoekerende ziekten en mineralentekorten opheffen.

Bruin Jaspis

Is sterk met de aarde verbonden daardoor brengt het stabiliteit en evenwicht. Stimuleert een ecologisch bewustzijn. Maakt diepe meditatie en de terugkeer naar vorige levens mogelijk. Versterkt het immuunsysteem, verwijdert afvalstoffen uit het lichaam.

Dalmatïer Jaspis

Is een sterk beschermende steen en maakt evenwichtiger. Beschermt tegen straling en negatieve energie en verwijdert deze ook uit het lichaam. Daarnaast helpt deze steen mensen die hun gedachten niet stop kunnen zetten, meer tot rust te komen. Dalmatiër jaspis geeft daarnaast energie en maakt evenwichtig. Hierdoor goed te gebruiken bij depressies en nachtmerries.

Groen Jaspis

Deze edelsteen geneest obsessies, brengt weer evenwicht. Kan goed ingezet worden bij huidziekten, opgeblazenheid, klachten aan het spijsverteringskanaal en reinigende organen.

Purper Jaspis

Werkt stimulerend op het kruinchakra.

Rood Jaspis

Werkt stimulerend op het kruinchakra en werkt aardend. Geeft op tijd inzicht in moeilijke situaties en brengt vastberadenheid. Rood Jaspis brengt kalmte en helpt dromen te herinneren. (onder het kussen leggen) Het reinigt en stabiliseert de aura. Deze steen versterkt en ontgift het bloed en de lever.

Gele Jaspis

Biedt bescherming tijdens spiritueel werk en fysieke reizen. Stimuleert zonnevlechtchakra. Verdrijft giften en heelt de spijsvertering en de maag.

Basaniet (zwarte Jaspis)

Brengt ons in een andere bewustzijnstoestand en wekt profetische dromen en visioenen op. Is een nuttige steen bij waarzeggen met kristallen.

Mookaïet (Australische Jaspis)

Zorgt voor evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke ervaringen. Maakt flexibel, laat zien hoe een juiste keuze gemaakt kan worden om nieuwe ervaringen aan te gaan. Versterkt het immuunsysteem, zuivert het bloed, geneest wonden.

Picture Jaspis

Deze bevat in zijn beelden een boodschap uit het verleden voor degenen die de Picture Jaspis kunnen lezen. Brengt verborgen gevoelens van schuld, haat en liefde aan het licht. Zelfs mogelijke gevoelens uit vorige levens. Wanneer de onderdrukking is opgeheven wordt het als een terloopse les ervaren. Geeft troost en harmonie, verlicht angst, stimuleert het immuunsysteem en de nieren.

Oceaan Jaspis 

Deze bevordert de doorstroming van energie. De steen helpt positieve, helende energie op de goede plek komen en negatieve energie af te voeren. Oceaan Jaspis werkt ontspannend en kalmerend, geeft een gevoel van vrijheid en bevordert een positieve instelling.

Jaspis Brecci

Is een hulpmiddel om de voeten op de grond te houden en emotionele stabiliteit te stimuleren. Bevordert geestelijke helderheid en wilskracht.

Fysieke werking

Jaspis edelsteen kan gebruikt worden tegen neusbloedingen en kleine wondjes. Ondersteunt de bloedsomloop en helpt bij winterhanden en -voeten. Helpt tegen misselijkheid en ondersteunt de spijsvertering. Jaspis ontspant het zenuwstelsel en versterkt het immuunsysteem. Zweren aan lever, maag, darmen en milt kunnen verminderen en zelfs verdwijnen. Verder bevordert Jaspis kristal een regelmatige menstruatiecyclus, verlengt het seksuele genot, geeft kracht aan de blaas en biedt steun bij langdurige ziekte en geeft het lichaam nieuwe energie. Is goed te gebruiken tegen het einde van de zwangerschap om moeder en kind voor te bereiden op de bevalling. Uitstekend te gebruiken als kristalelixer. Gebruik de steen langdurig, want Jaspis werkt langzaam.

Algemene informatie

Jaspis edelsteen staat bekend als de hoogste voeder. Hij biedt ondersteuning bij stress en is rustgevend. Komt voor in verschillende kleuren die ieder hun eigen aanvullende werking hebben. Als geneesmiddel verenigt dit kristal alle aspecten van uw leven. Een kristal wat mensen eraan herinnert dat ze elkaar moeten helpen.

Klik hier voor het uitgebreide assortiment aan Jaspis edelsteen

Waar wordt Jaspis gevonden?

 wereldwijd

Jaspis kopen?

Elohim edelstenen zijn krachtig en niet duur.
Bij het Elohim Centre worden alle edelstenen en kristallen volledig geactiveerd en energetisch schoongemaakt door een ervaren kosmisch kristalmeester voordat ze worden afgeleverd. Hierdoor kan tussen jou en de edelsteen of kristal een multidimensionale ontmoeting met al je ziele lagen tot aan je Ware Zelf, het engelenrijk en moeder Aarde plaatsvinden.

Bij veel andere winkels en webshops gebeurt dit niet en daardoor blijven die kristallen en edelstenen in een soort passieve slaapstand en zijn daardoor minder goed werkzaam. Dus als je een edelsteen aanschaft gun jezelf dan het beste door deze aan te schaffen bij een winkel die met liefde en aandacht edelstenen en kristallen verzorgt, opent en activeert, zoals wij doen bij het Elohim Centre. Je voelt duidelijk het verschil!

Jaspis hanger of knuffelsteen

Afhankelijk van de voorraad heeft het Elohim Centre verschillende varianten aan Jaspis edelsteen in het assortiment, bijvoorbeeld:
- Jaspis hanger
- Jaspis armband
- Jaspis ketting
- Jaspis knuffelsteen

Hieronder een overzicht van het huidige aanbod.

Polychroom Jaspis Sculptuur
€ 92,90
Jaspis hanger
€ 7,50
Polychroom Jaspis bol - incl. houder
€ 13,50
jaspis oceaan knuffelsteen
€ 14,00
Polychroom Jaspis Bol

Polychroom Jaspis Bol

ca. Ø 7 cm
€ 44,00
jaspis knuffelsteen

Jaspis knuffelsteen

ca. 17 - 22 gram
€ 9,00
Bewuste keuze?