Karma

Edelstenen die je inzicht in je eigen karma brengen

De letterlijke betekenis van karma is “handelen” of actie. Karma wordt ook wel de wet van oorzaak en gevolg genoemd. Activiteiten die je verricht, met lichaam, spraak of geest, gaan niet verloren maar gaan zelfs met je mee van het ene leven naar het andere. De Elohim edelstenen Opaal, Herkimer Diamant en Merliniet helpen je om inzicht te ontwikkelen in je eigen karma waardoor je het gemakkelijker kunt doorwerken, helen en loslaten.

Opaal laat je zien hoe je emotionele toestand is geweest in het verleden en in vorige levens. Hij is een absorberende en weerkaatsende edelsteen, die gedachten en gevoelens oppakt, versterkt en terugstuurt naar hun bron. Hij leert je dat dat wat je uitzendt ook weer terugkeert naar je waardoor je gaandeweg dit leven steeds beter inziet hoe je karma opbouwt. Herkimer diamant roept leiding op uit hogere dimensies, vergemakkelijkt bevrijding en transformatie en brengt het doel van je ziel naar boven. Hij heelt vorige levens en werkt bevrijdend op collectieve stukken. Merliniet edelsteen vergemakkelijkt het lezen van de Akasha-kronieken, wat leidt tot reizen in vorige en toekomstige levens om inzicht te krijgen in het huidige leven en hoe het geleefd dient te worden.

De volgende edelstenen werken goed bij "Karma".

Herkimer diamant

De kristalsoort "Herkimer diamant" werkt bij "Karma". Hieronder een aantal producten met een "Herkimer diamant" (kristalsoort).

Herkimer Diamant

Herkimer Diamant

ca. 6 x 3 mm
Van € 6,50 voor € 4,55
Herkimer diamant
€ 17,50

Merliniet

De kristalsoort "Merliniet" werkt bij "Karma". Hieronder een aantal producten met een "Merliniet" (kristalsoort).

Merliniet handsteen

Merliniet handsteen

ca. 80-100 gram
€ 18,50

Opaal

De kristalsoort "Opaal" werkt bij "Karma". Hieronder een aantal producten met een "Opaal" (kristalsoort).

Bewuste keuze?