Kinderen (basisschool)

Dicht bij jezelf blijven terwijl je ontwikkelt en leert: deze stenen helpen je kind

Van kinderen in de basisschoolleeftijd worden verschillende vaardigheden gevraagd. Niet alleen op het spelend en sociale vermogen wordt een appèl gedaan, ook het zich kunnen concentreren en functioneren in een omgeving met meer structuur wordt nu gevraagd. Elohim Tijgeroog, Citrien en Groene Aventurijn kunnen je kind helpen bij het ontwikkelen van deze kwaliteiten terwijl het tegelijkertijd dicht bij zichzelf blijft.

Voor kinderen van andere leeftijden kan je kijken bij baby's, peuters en kleuters of puberteit.

Tijgeroog helpt je kind om stevig in de schoolbanken te zitten. Hij heeft een aardende werking terwijl hij ook verwarmt en opbeurt. Hij beschermt tegen vervelende invloeden van buitenaf en helpt je kind zich te concentreren op zijn doelen. Hij lijnt de beide hersenhelften met elkaar uit waardoor de praktische waarneming verbeterd. Ook maakt de steen creatief en geeft hij zelfvertrouwen. Citrien helpt je kind een volgende fase in te gaan en de wereld in te stappen. Hij geeft vreugde en moed en helpt om angsten te overwinnen. De steen vergroot het concentratievermogen, bevordert creativiteit en geeft zelfvertrouwen. Hij helpt je kind een volgende stap naar zelfstandigheid te maken en zichzelf te laten zien en uit te drukken. Groene Aventurijn is een beschermende steen waardoor je kind zich prettig en rustig voelt. Voor kinderen die snel van stemming kunnen wisselen is dit een goede, balans brengende steen. Ook kinderen die snel boos of geïrriteerd zijn hebben er baat bij. Hij stabilliseert emoties en brengt het intellect en gevoel op één lijn. Hij haalt beperkende gedachten weg en helpt dromen om te zetten in daden.

De volgende onderwerpen zijn wellicht ook de moeite van het lezen waard: ADHD, Autisme, Bedplassen, Dyslexie, Faalangst, Heimwee, Hoogsensitief, Nieuwetijdskinderen, Overgevoeligheid, Piekeren, Verlegenheid

De volgende edelstenen werken goed bij "Kinderen (basisschool)".

Tijgeroog

De kristalsoort "Tijgeroog" werkt bij "Kinderen (basisschool)". Hieronder een aantal producten met een "Tijgeroog" (kristalsoort).

Citrien

De kristalsoort "Citrien" werkt bij "Kinderen (basisschool)". Hieronder een aantal producten met een "Citrien" (kristalsoort).

Aventurijn

De kristalsoort "Aventurijn" werkt bij "Kinderen (basisschool)". Hieronder een aantal producten met een "Aventurijn" (kristalsoort).

Bewuste keuze?