Elohim ondersteuningspakket bij Corona virus

Elohim ondersteuningspakket bij Corona virus
 Aanbieding
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

3 Crystal Home + Office Healers naar keuze
Van € 447,00 voor € 290,55
Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Grote sacrale heling voor eenheid, harmonie en samenwerking
€ 24.999,00
€ 54,00
€ 74,00
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis*
 aanbieding geldig t/m 31-12-2020

Met geopende en geactiveerde edelstenen, bio tincturen en een veter

Spanning en angst zorgen voor een minder goede constitutie en dat heb je juist in deze tijden nodig. De zwarte toermalijn edelsteen van het Elohim Centre kun je in je broekzak of BH dragen en helpt goed om spanning en angst te ontladen. Hij brengt rust, vertrouwen en vooral veel vitale levenskracht. Hij brengt je goed in je lichaam en voert af. Ook versterkt hij de stroom van je meridianen.

De Elohim Rutielkwarts reinigt d.m.v de rutielnaaldjes je hele lichaam en aura en is bekend om zijn krachtige werking op longen en luchtwegen. Hij trilt blokkades los en brengt je meer lichtkracht en positiviteit. Ook versterkt hij je mentale-, daad- en wilskracht.

De Lemurische engelen tinctuur neem je heel geregeld in en kun je ook bij je dragen. Het maakt alles lichtvoetig in en rondom je en zet je in je Goddelijke hogere kracht en liefde.

De bio basischakra tinctuur van het Elohim Centre versterkt je aarding, lichaam, vertrouwen en prana. daardoor werkt het bekrachtigend op je immuunsysteem.

Wat nog meer

We raden je ook aan mee te doen met de maandelijkse groepshealingen en de tijdgeestlezing met reading op 4 april om 19.30 uur. Dit zal je Lichtkracht, zelfrealisatie en energie zoveel meer vergroten dat het lastig wordt voor virussen.

Heb je al last van het virus?
Boek dan een pakket van 6 afstand Master Healing -Reading consulten van 60 minuten en boek die 2x per week.

We kunnen niet garanderen dat je daardoor geen last meer hebt, maar wel dat het gemakkelijker wordt. Er wordt dan o.a. gewerkt aan je aard-etherische veld dat direct het fysieke kan beïnvloeden. Daarnaast wordt er healing gestuurd naar de luchtwegen en je thymusklier, die zorgt voor fysieke, emotionele en geestelijke weerstand. Mocht het virus jou hebben aangegrepen om opgeslagen oude emoties uit te werken, dan wordt ook dat samen met je chakrasysteem aangepakt. Na afloop zet de Elohim Master Healer-Reader steeds een bescherming om je heen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren