Aliën edelsteen schedels - Diverse soorten edelsteen

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Diverse Aliënschedels
€ 59,00
Goudsteen Edelsteen Drakenschedel
€ 310,00
Labradoriet Aliën schedel
€ 295,00
€ 33,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca 4 x 3 x 3,5 cm

Unieke Aliënschedels van diverse soorten edelsteen!

Wij zoeken in afstemming een Aliënschedel voor je uit.

Deze zeer bijzondere Elohim Aliënschedels komen met een zeldzaam hoge liefdes-energie en intelligentie. Deze liefdestrilling is op aarde nog vrijwel ongekend. In de Melkweg zijn deze sferen wel voelbaar. De Aliën schedels verbinden op een prachtige manier mens, (buiten)aardse sterrenvolkeren en de aardse natuurwezens als universele broeders en zusters. Deze nieuwe liefde die ook door ons heen werkt, valt in het DNA en magnetisme van Gaia en haar blueprint en daarmee ook in ons DNA, zodat de ontwikkeling op aarde gedragen wordt door de liefde van alle Rijken. We kunnen niet meer handelen tegen de bedoeling van de schepping van Gaia. We worden door de Elohim Aliën geactiveerd om vanuit het diepste van ons wezen onze rol te vervullen als kosmisch Mens en Aardehoeder.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?