Amethist Kwarts Alien Schedel

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 33,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Ø3 cm (65 gram)

Deze bijzondere Elohim schedel heeft een groot Meesterbewustzijn en heeft een zeldzaam hoge liefdestrilling en intelligentie. De schedel verbindt mens, natuur(wezens), sterrenvolkeren, universele broeders en zusters. Je wordt geactiveerd om jouw rol in de planetaire verlichting te vervullen. De Elohim Alien schedels willen graag met hun hoeder samenwerken om universele liefde te verspreiden en healingen te geven.

Amethist is een zeer krachtige en beschermende spirituele steen met een bijzonder hoge vibratie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong en opent je intuïtie en geestelijke en spirituele ontwikkeling. Amethist ontspant, waardoor je beter kunt afstemmen op je hogere Zelf. Hij haalt je uit je hoofd en verlicht bij fysieke, emotionele of psychische stress. Amethist helpt bij in-en doorslaapproblemen en nachtmerries, bij spataderen, suikerziekte, hyperventilatie, nek- en schouder en hoofdpijn. Hij helpt je het verlies van een dierbare te verwerken en werkt ondersteunend bij verslavingen.

 

Gebruiksaanwijzing en betekenis van alle soorten Kristallen schedels

Klik hier voor meer informatie

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?