Jaspis (dalmatiër) edelsteen drakenschedel

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Labradoriet edelsteen drakenschedel
€ 825,00
Amethist edelsteen drakenschedel
€ 699,00
Tijgeroog edelsteen drakenschedel
€ 589,00
Labradoriet edelsteen drakenschedel
€ 475,00
€ 44,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 5,5x2,5x3 cm (100 gram)

Elohim Drakenschedel vervaardigd uit Jaspis (dalmatiër) brengt je kosmisch meesterschap. Deze Elohim Jaspis (dalmatiër) drakenschedel doet je uiteindelijk samenwerken met het 13-voudig, grote, Universele (Draken)Schedel Bewustzijn en je leert dit te belichamen en te verspreiden.

Alle Elohim schedels zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentieel op 13 bewustzijnslagen en op de Nieuwetijdsmatrix. Ook zijn ze door Joke en de Bovenwereld aangesloten op het wereldwijde schedelnetwerk en eenheidsveld van onvoorwaardelijke Liefde waardoor ze zeer krachtig zijn. Alle door Joke geopende en geactiveerde Elohim Drakenschedels kunnen diepgaand tot in het karma en DNA van mensen, organisaties, gebieden en natuur, healen. Ze zijn zelfwerkzaam en kunnen ook uit logeren!

Deze Jaspis (dalmatiër) drakenschedel zet je goed in je aarding en geeft je daardoor een diep vertrouwen in jezelf. Hij moedigt je aan om de volgende stap te nemen en te gaan leven vanuit je meesterschap en grote Zelf.

Kijk hier voor meer informatie over Kristallen schedels

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren