Rode jaspis drakenschedel

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Labradoriet edelsteen drakenschedel
€ 825,00
Tijgeroog edelsteen drakenschedel
€ 589,00
Labradoriet edelsteen drakenschedel
€ 475,00
Tijgeroog edelsteen drakenschedel
€ 329,00
€ 44,00
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 5x2,5x2,5 cm (85 gram)

Elohim Drakenschedel vervaardigd uit rode Jaspis brengt je kosmisch meesterschap. Deze Elohim rode Jaspis drakenschedel doet je uiteindelijk samenwerken met het 13-voudig, grote, Universele (Draken)Schedel Bewustzijn en je leert dit te belichamen en te verspreiden.

Alle Elohim schedels zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentieel op 13 bewustzijnslagen en op de Nieuwetijdsmatrix. Ook zijn ze door Joke en de Bovenwereld aangesloten op het wereldwijde schedelnetwerk en eenheidsveld van onvoorwaardelijke Liefde waardoor ze zeer krachtig zijn. Alle door Joke geopende en geactiveerde Elohim Drakenschedels kunnen diepgaand tot in het karma en DNA van mensen, organisaties, gebieden en natuur, healen. Ze zijn zelfwerkzaam en kunnen ook uit logeren!

Deze rode Jaspis drakenschedel zet je goed in je aarding en geeft je daardoor een diep vertrouwen in jezelf. Hij moedigt je aan om de volgende stap te nemen en te gaan leven vanuit je meesterschap en grote Zelf.

Kijk hier voor meer informatie over Kristallen schedels

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telephonewitteachtergrond.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren