Labradoriet edelsteen drakenschedel

Andere mensen kochten ook

Tijgeroog edelsteen drakenschedel - Dica
€ 589,00
Tijgeroog edelsteen drakenschedel
€ 329,00
Bergkristal drakenschedel

Bergkristal drakenschedel

ca. 12,5x4,5x6,5 cm
€ 329,00
Amethist edelsteen drakenschedel

Amethist edelsteen drakenschedel

ca. 12,5x4,5x6,5 cm
€ 329,00
€ 825,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 17x7x9,5 cm (1.740 gram)

Dit is een uniek exemplaar met een afmeting van ca. 17cm x7cm x 9,5 cm en weegt maar liefst 1740 gram. Op de drakenschedel zijn prachtige kleurschakeringen te zich zien.

Deze bijzondere drakenschedel brengt je kosmisch meesterschap. De Elohim Labradoriet drakenschedel doet je uiteindelijk samenwerken met het 13-voudig, grote, Universele (Draken)Schedel Bewustzijn en je leert dit te belichamen en te verspreiden.

Alle Elohim schedels zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentieel op 13 bewustzijnslagen en op de Nieuwetijdsmatrix. Ook zijn ze door Joke en de Bovenwereld aangesloten op het wereldwijde schedelnetwerk en eenheidsveld van onvoorwaardelijke Liefde waardoor ze zeer krachtig zijn. Alle door Joke geopende en geactiveerde Elohim Drakenschedels kunnen diepgaand tot in het karma en DNA van mensen, organisaties, gebieden en natuur, healen. Ze zijn zelfwerkzaam en kunnen ook uit logeren!

Deze Labradoriet drakenschedel zet je goed in je aarding en geeft je daardoor een diep vertrouwen in jezelf. Hij moedigt je aan om de volgende stap te nemen en te gaan leven vanuit je meesterschap en grote Zelf.

Gebruiksaanwijzing en betekenis van alle soorten Kristallen schedels

Klik hier voor meer informatie

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren