Rozenkwarts Edelsteen Drakenschedel

Andere mensen kochten ook

Jade Draak Chi

Jade Draak Chi

30 x 6 x 21
€ 785,00
Rozenkwarts edelsteen drakenschedel
€ 268,00
Sodaliet Drakenschedel

Sodaliet Drakenschedel

10.5 x 5 x 5
€ 119,00
Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
€ 343,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Ca 12 x 5,5 x 6 (v.a 424 gram)

Bijzonder vormgegeven Elohim drakenschedel vervaardigd uit Rozenkwarts brengt je kosmisch meesterschap. Deze Elohim Rozenkwarts drakenschedel doet je uiteindelijk samenwerken met het 13-voudig, grote, Universele (Draken)Schedel Bewustzijn en je leert dit te belichamen en te verspreiden.

Alle Elohim schedels zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentieel op 13 bewustzijnslagen en op de Nieuwetijdsmatrix. Ook zijn ze door Joke en de Bovenwereld aangesloten op het wereldwijde schedelnetwerk en eenheidsveld van onvoorwaardelijke Liefde waardoor ze zeer krachtig zijn. Alle door Joke geopende en geactiveerde Elohim Drakenschedels kunnen diepgaand tot in het karma en DNA van mensen, organisaties, gebieden en natuur, healen. Ze zijn zelfwerkzaam en kunnen ook uit logeren!

Deze Rozenkwarts drakenschedel zet je goed in je aarding en geeft je daardoor een diep vertrouwen in jezelf. Hij moedigt je aan om de volgende stap te nemen en te gaan leven vanuit je meesterschap en grote Zelf.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?