Jade Draak Chi

Andere mensen kochten ook

Rozenkwarts Edelsteen Drakenschedel

Rozenkwarts Edelsteen Drakenschedel

Ca 12 x 5,5 x 6 (v.a 424 gram)
€ 343,00
Rozenkwarts edelsteen drakenschedel
€ 268,00
Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
Bergkristal - Fire and Ice Meester krachtpunt
€ 585,00
€ 785,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

30 x 6 x 21 (3.816 gram)

Prachtige Jade Draak, uniek exemplaar!

Deze Elohim Draak genaamd Chi is een engel van goede Chi-krachten en grote helende en beschermende vermogens. Als jij samenwerkt met Chi is de kracht enorm aan zowel liefde als Power. Hij komt voor de bewuste en gevoelige mens die diepgaand in het lichaam en de aarding wil wonen. Hij brengt hogere lichtfrequenties en de positiviteit en kracht van Moeder Natuur in je lichaam en je omgeving.

Chi kan ook ingezet worden bij healing omdat hij werkt met de zachte egoloze liefde van Sekinah, de Holy spirit vanuit de aarde, en met de reinigende vuurkrachten.

Draken, de engelen van de aarde, werken met grote kundalini-chi-krachten zowel als elementale Krachten en kennen een grote helende en beschermende werking.

Gebruiksaanwijzing en betekenis van alle soorten Kristallen schedels

Klik hier voor meer informatie

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?