Barnsteen menselijke schedel, human schedel

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 39,00
(tijdelijk) niet leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 4 x 3,5 cm (32 gram)

Schitterende menselijke schedel, human schedel uit geperste, echte Barnsteen. De Barnsteen schedel werkt als een overweldigende zonnekracht, schenkt geborgenheid en onder alle omstandigheden een veilig en zeker gevoel. In welke situatie je je ook bevindt, alles is goed.

Het doorstroomt met onvoorwaardelijke liefde, vreugde en blijheid en brengt in contact met de natuurwezens en de deva’s van het planten- en dierenrijk, die zullen helpen op het te lopen Pad. De warme, liefdevolle uitstraling van de menselijk schedel, human schedel  laat alles in de omgeving stralen en het helpt om zelfliefde te ontwikkelen en tegelijkertijd dit ook uit te stralen naar de omgeving.

Regelmatig mediteren met deze Barnsteen menselijke schedel, human schedel kan helpen oude patronen los te laten, omdat het je gemakkelijker in staat stelt naar jezelf te kijken. Het werkt voornamelijk op de zonnevlecht, versterkt de hara-lijn en maakt verbinding met het hele zonnestelsel.

Gebruiksaanwijzing en betekenis van alle soorten Kristallen schedels

Klik hier voor meer informatie

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?