Barnsteen menselijke schedel, human schedel

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 37,95
Direct leverbaar
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 4 x 3,5 cm (32 gram)

Schitterende menselijke schedel, human schedel uit geperste, echte Barnsteen. De Barnsteen schedel werkt als een overweldigende zonnekracht, schenkt geborgenheid en onder alle omstandigheden een veilig en zeker gevoel. In welke situatie je je ook bevindt, alles is goed.

Het doorstroomt met onvoorwaardelijke liefde, vreugde en blijheid en brengt in contact met de natuurwezens en de deva’s van het planten- en dierenrijk, die zullen helpen op het te lopen Pad. De warme, liefdevolle uitstraling van de menselijk schedel, human schedel  laat alles in de omgeving stralen en het helpt om zelfliefde te ontwikkelen en tegelijkertijd dit ook uit te stralen naar de omgeving.

Regelmatig mediteren met deze Barnsteen menselijke schedel, human schedel kan helpen oude patronen los te laten, omdat het je gemakkelijker in staat stelt naar jezelf te kijken. Het werkt voornamelijk op de zonnevlecht, versterkt de hara-lijn en maakt verbinding met het hele zonnestelsel.

Gebruiksaanwijzing en betekenis van alle soorten Kristallen schedels

Klik hier voor meer informatie

 

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

Alle producten die homemade gemaakt worden of binnenkomen via diverse groothandelaren worden geopend en geactiveerd. Tijdens deze 13 dimensionale activatie ankeren de Krachtplaatsenergie, edelstenen wezens, plantenspirits en Moeder Aarde in de producten. Hierdoor krijgen de Elohim-producten zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen, van het fysiek niveau t/m het Ware Zelf diepgaand werkzaam.

Lees hier aanvullende informatie over 13 dimensionale Elohim producten

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren