Barnsteen, menselijke schedel, human schedel hanger

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

ca. 2x1,5x2 cm

Geactiveerde menselijke schedel Barnsteen hanger (Amber)

Schitterende lieve kleine menselijke schedel, human schedel uit echte Barnsteen (Amber) met zilveren hangeroogje. De menselijke schedel, human schedel hanger werkt als een overweldigende zonnekracht.

In welke situatie je je ook bevindt, alles is goed.

Deze Barnsteen hanger doorstroomt je met onvoorwaardelijke liefde, vreugde en blijheid en brengt je in contact met de natuurwezens en de deva’s van het planten- en dierenrijk die je zullen helpen op je Pad.

De Barnsteen (Amber) menselijke schedel, human schedel hanger laat je stralen en helpt je om zelfliefde te ontwikkelen en tegelijkertijd dit ook uit te stralen naar je omgeving.

Gebruiksaanwijzing en betekenis van alle soorten Kristallen schedels

Klik hier voor meer informatie

 

 

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren