Jade menselijke schedel, human schedel

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 450,00
Nog maar 3 op voorraad!
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

ca. 17x10 cm (2.950 gram)

Krachtige menselijke schedel, human schedel van groene Jade. We hebben een paar van deze hele bijzondere schedels weten in te kopen.

Deze Jade menselijke schedel heeft een groot kosmisch meesterbewustzijn en een hele fijne zachte energie. De schedel verbindt je rechtstreeks met het kosmische plan van de Bron. Het wordt je duidelijk welke unieke rol jij vervult in dit leven. Je zielekwaliteiten zullen diepgaand worden geactiveerd en zich verder kunnen ontplooien.

De human schedel wil graag reizen om op diverse plekken met zijn hoeder de natuur(spirits) te activeren en ondersteunen. Ook draagt de schedel bij aan het doorbreken van machtspatronen en structuren om mens en maatschappij weer vanuit het hart en bezieling te kunnen laten leven.

Door te werken met deze mooie menselijke jade schedel vallen toekomst en verleden samen in het nu om van daaruit te werken aan liefde en eenheid. Hij helpt je om niet vanuit afgescheidenheid, vanuit je eigen ‘ik’ of dualiteit te resoneren. Universele liefde ontstaat. De schedel bevordert:

- Universele liefde - Geluk - Zorgeloosheid - Levensvreugde - Lichtvoetigheid - Passie

De Jade menselijke schedel, human schedel werkt krachtig op het hartchakra en kanaliseert hartstocht. Het harmoniseert (liefdes) relaties en laat partners dichter bij elkaar komen.

Tip: Laat dit product persoonlijk op jou afstemmen. Dit gebeurt door onze ervaren Elohim Master healer/readers die hiervoor opgeleid zijn. Door het afstemmen gaat de kracht en energie specifiek voor jouw wens, doel en pad werken. Hulp, hogere vaardigheden en kosmische kennis komen beschikbaar. Lees hier meer of bel ons om een (afstand) kort consult in te plannen. T: +31 (0) 597 541539

kijk hier voor meer informatie over Kristallen schedels

Dit product is multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Op de krachtplaats vind je o.a. helende tuinen, chakratuinen, kruidentuin en zelfrealisatietuinen voor bezoekers.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

kristallen openen en activeren2 daagse weekend kristal en edelsteen opleiding. Tijdens de kristal-en kennis energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten edelstenen leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van stenen komt, naast therapeutische kennis, aan bod.

 

Klik op deze link voor meer informatie en om je op te geven.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

bel gratis

 

Ontvang reading waarom een product bij jou past en wat het voor je kan doen.

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539

Klik hier voor de voorwaarden

Spirituele zelfrealisatie en healingopleidingen

Bij het Elohim Centre worden diverse workshops en opleidingen gegeven en zijn uniek in de wereld. Voor je eigen groei en ontwikkeling, praktijk of coach.
Elohim opleidingen, e-cursussen en workshops brengen geen platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich waardoor jij onvoorwaardelijke liefde gaat belichamen en benutten. Je doet het niet maar bent het!

Spirituele opleidingen op het Elohim Centre.Je vindt er o.a. de volgende opleidingen:

Bekijk alle spirituele en zelfrealisatie Elohim opleidingen op www.elohim-centre.org

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren