Carneool Agaat Human Schedel

Andere mensen kochten ook

Human Schedel Agaat

Human Schedel Agaat

8.5 x 8 x 12
€ 187,50
Human Schedel Agaat

Human Schedel Agaat

10 x 7 x 11.5
€ 165,00
Carneool Agaat Human Schedel
€ 149,50
Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

Witte Jade Quan Yin met Draak en enorme Liefdesuitstraling

De Maria van het Oosten. Grote sacrale heling voor eenheid, harmoni...
€ 24.999,00
€ 149,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

6.5 x 4.5 x 7.5 (286 gram)

Deze bijzondere Elohim Carneool/Agaat schedel heeft een groot Meesterbewustzijn en heeft een zeldzaam hoge liefdestrilling en intelligentie. De schedel verbindt mens, natuur(wezens), sterrenvolkeren, universele broeders en zusters. Je wordt geactiveerd om jouw rol in de planetaire verlichting te vervullen. De Elohim human schedels willen graag met hun hoeder samenwerken om universele liefde te verspreiden en healingen te geven.

Spirituele werking van Agaat

Agaat edelsteen is een zeer stabiel en aardend kristal wat een emotioneel, intellectueel en fysiek evenwicht brengt. De edelsteen verwijderd en transformeert negatieve energieën. Agaat geneest innerlijke woede door liefde te koesteren en geeft moed om opnieuw te beginnen. Spiritueel gezien verhoogt Agaat het bewustzijn, verbindt het je met het collectieve bewustzijn van de eenheid van het leven. De steen werkt aardend, kalmerend, troostrijk, stimulerend, en is aura beschermend.

 

Spirituele werking van Carneool

Carneool is een aardende, stabiliserende, vitaliserende, motiverende edelsteen. Hij laat je op het psychische vlak de kringloop van het leven accepteren en heft zo de angst voor de dood op. Hij kalmeert woede en verbant emotionele negativiteit, geeft moed en motiveert tot succes. Geestelijk verbetert Elohim Carneool je analytische vaardigheden en verheldert de waarneming. Hij verscherpt de concentratie en verjaagt geestelijke lethargie, waardoor oplossingen en mogelijkheden zich sneller aandienen. Tijdens meditatie zorgt het kristal dat de gedachten van buitenaf niet binnenkomen. Beschermt krachtig tegen negatieve emoties zowel voor die van jezelf als van anderen.

Gebruiksaanwijzing en betekenis van alle soorten Kristallen schedels

Klik hier voor meer informatie

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?