Deva kruidenhanger bio Braam van de Elohim Krachtplaats

Deva kruidenhanger bio Braam van de Elohim Krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Braam Deva kruidenhanger met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats.

Eigenschappen:
Braam brengt een heel mooi evenwicht tussen je kosmische en aardse krachten. Het maakt concreet, daadkrachtig en helpt bij het stellen van grenzen. Brengt evenwicht tussen voelen en doen. Helpt je om je niet te verstoppen achter activiteiten en je gevoelens gemakkelijker te tonen. Ondersteunt als je prikkelbaar wordt als het niet gaat zoals je wilt. Braam geeft je haast oneindige kracht en doorzettingsvermogen en helpt je naar voren te stappen. Je mannelijke aspecten zullen je vrouwelijke kwaliteiten bekrachtigen (of andersom). Je zult je kwetsbaarder op durven te stellen als je genoeg in je kracht staat (en je zult weer beter in je kracht komen door je ook kwetsbaar op te durven stellen). Verder helpt Braam bij het maken van keuzes en het doorhakken van knopen.

Fysieke werking van de Elohim Bio Braam Deva kruidenhanger:
Stimuleert de levenskracht - Verhoogd de weerstand bij verkoudheid, griep, koorts - Werkt als ontstekingsremmer - Bloedreinigend - Helpt bij bloedarmoede - Stimuleer de pancreas bij suikerziekte - Helpt bij ontstekingen in de mond, tandwortelkanaal, keelholte, aften, poliepen, ontstoken tandvlees, keelontsteking - Stelpt inwendige bloedingen - Bacterie dodend - Reguleert de menstruatie - baarmoederonderstekingen - Voorkomt en vergruist nierstenen - Bij diarree - helpt nierstenen vergruizen op de blaadjes kauwen.


* Prijs is inclusief verzilverde spiraalhanger en halskoord

Naam
De naam Braam (Rubus) komt van het Griekse woord ‘raptoo' (steken) en fruticosus is afgeleid van het Latijnse woord ‘frutex' (struik). Boswachters noemen de braam de moeder van het ik. Een legende vertelt dat een brandend Braamblad beschermt tegen jaloezie van anderen (tijdens de huwelijksnacht).

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?