Deva kruidenhanger bio Weegbree van de Elohim Krachtplaats

Deva kruidenhanger bio  Weegbree van de Elohim Krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Weegbree Deva kruidenhanger met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats:

Eigenschappen:

Weegbree zegt:
Ik ontwortel je uit je oude zelf. Ik helpt je jeZelf te vinden en het vastklampen aan je gewoontepatronen, to do-dingen en struktuurtjes te ontmantelen. Wees niet langer Joris goedbloed, pas je niet steeds aan anderen aan. Elohim Weegbree helpt bij zelfbeklag, steeds maar vriendelijk en braaf zijn, steeds maar glimlachen. Maar hij helpt ook voor mensen met een sterke persoonlijkheid, iemand die alles aan kan en (teveel) de eigen weg gaat. Je overwint je ondergeschoven gevoel en krijgt je vleugels. Leer ze uitslaan, sta op, sluit je niet af, uit jezelf, maak je niet zo druk en laat je zien als de Stralende! Je zult zien dat heel je omgeving je meer erkent, ziet  en waardeert omdat je het zelf gaat zien en doen!

De Elohim Bio Weegbree kruidentinctuur verbindt je met de Bron, je Weg en bedoeling. Het geeft moed en doorzettingsvermogen om oude patronen en gedragingen te doorbreken. Het helpt je bij jezelf te blijven en te luisteren naar je gevoel. Weegbree tinctuur werkt aardend en helpt gebeurtenissen te overzien, zonder jezelf in de emotie, wils- en doekracht, te verliezen. Het zet je meer in je lichaam, zodat het hoofd weer helder kan worden. Helpt ook bange kinderen en kalmeert.

 

Fysieke werking van de Elohim Bio Weegbree Deva kruidenhanger:
Helpt bij ontstekingen door bijvoorbeeld stafylokokken, ruimt afvalstoffen op - Bacteriedodend - anti allergische, Slijmoplossend - Helpt ME, burnout, bij darmproblemen  en ziekte van Crohn. Is desinfecterend en weefselversterkend - Bij verkoudheid en middenoorontsteking - Reinigt de luchtwegen - Help bij het stoppen met roken - Bronchitis met hoest en veel slijm - Natte hoest, rochelend - Verhoogt de weerstand, tegen hooikoorts, reinigt bronchiën en longen - Bloedstelpend, wondhelend, desinfecterend bij steek- en snijwonden en insectenbeten - Hypertensie - Reuma - Bloedsuikerregulatie - Eerste keus bij middenoorontsteking, ook bij ontstoken tandvlees, tanden krijgen en kiespijn - Natuurlijk pleister - Bij stekende, jeukende bulten van mieren, wespen etc.

* Prijs is inclusief verzilverde spiraalhanger en halskoordje.

Naam
Plantago komt van het Latijn ‘planta' (voetzool), omdat het brede blad van de grote weegbree lijkt op een voetafdruk en omdat het kleverige zaad zich verspreidt, doordat men eroverheen loopt.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?