Deva Kruidenhanger bio Kaasjeskruid van de Elohim Krachtplaats

Deva Kruidenhanger bio  Kaasjeskruid van de Elohim Krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Kaasjeskruid Deva kruidenhanger met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats.

Biologische Kaasjeskruid Devahanger

Het liefelijke roze-witte kaasjeskruid opent en bezielt het hart. Verharding of verbittering verdwijnt.

De Elohim Bio deva kaasjeskruid devahanger komt van de Krachtplaats.

Kaasjeskruid devahanger laat je innerlijk kind weer helemaal Zijn met alle blijheid.
Het leert je net als de bloemen van kaasjeskruid oneindig te genieten van je hart en het te openen. Je kunt oneindig geven en kaasjes kruid leert je hoe je dat kunt doen zonder jezelf weg te geven, aan te passen, van je af te geven of anderen te moeten pleasen. Kortom zonder jezelf en je eigen plek van recht te verliezen. Je hoeft je niet langer steeds te verdedigen of beschermen of alleen voorwaardelijk wat geven omdat je natuurlijk gevoel van recht op bestaan in het hart van anderen en jezelf, en een natuurlijk vertrouwen worden geactiveerd door kaasjeskruid. Je innerlijk kind en je volwassene leren te genieten en raken afgestemd op het goede i.p.v. alle tegenwerking, zorgen of het duale. Teleurstelling en verbittering in de liefde verandert zij ten goede.

 De bio devahanger lost fysieke, emotionele en psychische verhardingen op.
Kaasjeskruid devahanger maakt zacht, toegankelijk, lichtvoetig en open zonder zelfbehoud of eigen aarding op te geven. Wat je voelt mag er helemaal Zijn. Grenzen aangeven gebeurt op natuurlijke wijze zonder weerstand, kritiek, oordeel of wantrouwen. Je verliest die oude patronen. Kaasjeskruid brengt je openheid en onvoorwaardelijke liefde. Zo leeft ze zelf ook. Ze schenkt uitbundig de hele zomer steeds weer nieuwe bloemen zonder dat ze angst heeft dat haar bloemenliefde opraakt.

 

Fysieke werking van de Elohim Bio Kaasjeskruid Deva kruidenhanger:
Elohim Kaasjeskruid heeft een verzachtende en verlichtende invloed op de luchtwegen, bij onstekingen van de bronchiën, longen, astma - Verzacht keelpijn - Versterkt een goede maag- en darmfunctie en flora - Beschermt de maagwand en de darmen en het behoud van een goede base-zuur evenwicht. Helpt de ontlasting zachter te maken en bevordert de natuurlijke en regelmatige stoelgang - Helpt melkzuur (lactose) in de darmen  te verteren en af te breken - Werkt verzachtend bij een gevoelige, droge, ruwe of schrale huid en stimuleert ook bij een goede nierfunctie - Ook ondersteunt Elohim kaasjeskruid een normale regelmatige menstruatie, een goede prostaat en voor een voorspoedige bevalling - Helpt bij ontstekingen aan de huid - droog eczeem en psoriasis.

* Prijs is inclusief verzilverde spiraalhanger en halskoordje.

De Latijnse naam Malva (Kaasjeskruid) betekent zacht, wat ook slaat op de verzachtende werking van de plant.

Aanvullende eigenschappen/werking:
Deze prachtige plant , groeiend op de Krachtplaats, vertegenwoordigt onbaatzuchtige liefde en ook kracht vanwege haar diepe penwortel en bloemen tot in het oneindige. Ze leert ons te geven vanuit het hart, zonder onszelf te verliezen. Als Elohim team eten we haar dan ook graag op de sla.

  • Bevordert intuïtie, stralendheid, zelfvertrouwen en creativiteit
  • Maakt zachter en laat alles weer stromen
  • Helpt contact te maken met je innerlijk kind en brengt je speelse dolfijnenergie

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?