Deva kruidenhanger bio Berk van de Elohim Krachtplaats

Deva kruidenhanger bio Berk van de Elohim Krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Berk Deva kruidenhanger  met liefde  gemaakt op de Elohim Krachtplaats:

Eigenschappen:
Buig je teveel mee, ga je conflicten, duidelijkheid en nee-zeggen uit de weg? Verberg je je liever achter vriendelijk gedrag en onderdruk je het directe uiten en je emoties? Houd je je kiezen op elkaar en blijf je alleen maar lief en vriendelijk? Gaan gevoelens onderhuids en worden ze fysiek? Of ben je juist hard, dominant, minder flexibel of stug? Krijg je niet dezelfde vriendelijkheid terug en ben je vaak teleurgesteld in mensen?
Verhard je lichaam en gedrag daardoor? Ben je innerlijk minder flexibel en fysiek stijf aan het worden? Huidproblemen en suikerziekte of een te stijve, pijnlijke rug, kaakzeer en aangezichtpijn kunnen o.a. het gevolg zijn van deze innerlijke houding. De Elohim Bio Berk Devahanger helpt je vanuit je ware Zelf meer inzicht, helderheid, daadkracht en gemoedsrust te krijgen voor je levensrichting en (relatie)keuze. Het laat je fysieke en emotionele lichaam beter doorstromen.
De Devahanger biedt kracht en tederheid. Op dezelfde boom groeien mannelijke en vrouwelijke katjes. Ze symboliseren hun werking om je kracht en tederheid te verenigen.

De Druïden liepen eerst door het Berkenlaantje om gezuiverd te zijn voordat ze begonnen met hun heilige ceremonies. De Berkentinctuur zuivert de stagnatie en emotie van het kleine zelf. Berk buigt mee met boze stormen maar richt zich altijd weer op naar haar toewijding aan het ware Zelf, Venus en de Goden.

Bij een lastige periode vol heftigheid, stagnatie of tegenwind
De Elohim Bio Berk kruidentinctuur en Devahanger worden ook ingezet na of tijdens een lastige periode vol heftigheid of stagnatie. De kruidentinctuur of Devahanger brengt je een sterke, energetische uitstraling en kan je opbeuren, vitaliseren en oppeppen bij tegenwind. Het ontmantelt opgeslagen afval-energie. Deze Elohim berkentinctuur maakt de mens energetisch en lichamelijk doorstromend en soepel.

Ben je verwart over de richting van je leven?
Elohim Berkentinctuur en de Devahanger helpen je vanuit je ware Zelf meer inzicht, helderheid, daadkracht en gemoedsrust te krijgen voor je levensrichting en (relatie)keuze.

Fysieke werking van de Elohim Bio Berk Deva kruidenhanger:
Werkt bij natte huiduitslag, droog eczeem, psoriasis, haaruitval en roos - Uitwendig bij zwemmerseczeem en schimmelinfecties - Ondersteunt bij Urinewegontsteking, nier en  blaasstenen, nierontsteking, oedemen, jicht en reuma. Ondersteunt ook de milt. Werkt bij suikerziekte en is cholesterol verlagend.

*Prijs is inclusief  spiraalhanger en koordje.

Naam
Berk (Betula) is afgeleid van het Sanskriet- woord ‘bhurga', een boom waarvan de bast wordt gebruik om op te schrijven. De Druïden liepen eerst door het Berkenlaantje om gezuiverd te zijn voordat ze begonnen met hun heilige ceremonies. De Devahanger zuivert stagnatie en emotie van het kleine zelf. Berk buigt mee met boze stormen maar richt zich altijd weer op naar haar toewijding aan het ware Zelf, Venus en de Goden.

Hoe kwetsbaar en teer je ook bent; zet door!
Ben je kwetsbaar en gevoelig, was je als kind ondernemend en enthousiast? Laat nu je verstarring los en durf weer enthousiast te leven en nieuwe stappen te zetten. De Berken Devahanger helpt je door te zetten, ondernemend en bewegelijk te worden.

Het zal gemakkelijker voor je zijn om moeilijke of nieuwe dingen aan te gaan vanuit de flow
Het zal gemakkelijker voor je zijn om moeilijke of nieuwe dingen aan tegaan vanuit de flow. Met Elohim Bio Berken Devahanger zul je niet langer uitstellen of zaken  uit de weg gaan. Berk laat je weer ontspannen in het “Zijn” en vandaar uit het oude transformeren door te handelen, op te staan en te stromen. In de flow zijn. Het ontmantelt oude pijn en angst en zuivert alles wat je onderhuids hebt gedragen en doorstaan. Blaas en nieren helpen mee.

Tip:
Luister naar de online channeling
Elohim Berk-tinctuur-transmissie activeert je Kristallijnen Zelf

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?