Deva kruidenhanger bio Salie van de Elohim Krachtplaats

Deva kruidenhanger bio Salie van de Elohim Krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Salie Deva kruidenhanger  met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats.


Eigenschappen:
De Elohim Bio Salie kruidentinctuur en Devahanger bevrijden je van het kleine zelf-denken en laten je voelen en inzien wie je nog meer bent! Dit gaat steeds verder! Ze werkt heel bevrijdend en verfrissend en verruimt je steeds opnieuw voorbij het ego, als ziel en ware zelf. Bewustzijnsgroei, rust en geluk nemen toe. Elohim bio Salie zuivert net zolang je collectief karma en lichaam, totdat je je oorsprongelijke cellen en zelf hebt bereikt. Je lichaam, dat op bepaalde gebieden niet genoeg doorstroomde door je identificatie met je kleine zelf, met beperkende gedachten en gevoelens, laat door de Devahanger en kruidentinctuur van Elohim Salie, haar problemen los.
Het verzacht emoties om vervolgens meer vanuit je ‘Zijnstoestand' een oplossing te vinden. Je zult je minder gaan identificeren met pijn, stress, gevoeligheid, problemen of emoties waardoor fysieke klachten ontstaan. Salie werkt geestelijk en lichamelijk kalmerend op de hogere chakra’s en stimulerend op de onderste chakra’s.
Bio Salie tinctuur brengt innerlijke warmte, veiligheid, ontspanning, rust en geborgenheid.


 

Fysieke werking van de Elohim Bio Salie Deva kruidenhanger:
 Salie ondersteunt het zelfgenezend vermogen bij griep, verkoudheid en keelontsteking - In te zetten bij psychosomatische klachten - Bij oververmoeidheid, zenuwuitputting  - Kalmeert bij spanning - Sterkt de zenuwen en bij het trillen van de handen - Ontstekking remmend bij de huid - Bij ontstekingen aan de ademhalingswegen - In te zetten bij zweethanden en -voeten - PMS - Overgang - Vaginale schimmelinfecties - Verbetert de spijsvertering en is galdrijvend - Zet het lichaam aan om slijmoplossend, desinfecterend, bloedreinigend en zweetremmend te werken. Salie werkt bij griepverschijnselen, mond-, keel-, of voorhoofd ontstekingen.

* Prijs is inclusief spiraalhanger en koordje

Naam
Salie is afgeleid van het Latijnse woord ‘salvare', dat genezen, verlossen of heiligen betekent.

Het kruid werd in de oudheid als heilig beschouwd en bevat oestrogeenachtige stoffen. Het helpt mensen die aan de buitenkant sterk lijken maar van binnen gevoelig zijn. Salie werd o.a. door Hildegard van Bingen veelvuldig aangeraden.

Salie is een hout-, struikachtig kruid met grijsgroen blad en mauve blauw tot roze bloempjes
De blaadjes zijn bobbelig (als onze tong) en duiden daarmee op mond- en keelholte werking. De paars-blauwe bloemkleur duidt op een werking op het zenuwstelsel en de 2 hogere chakra’s. De vierkante en houtachtige stengel is stevig en duidt op de weerstandverhoging die de tinctuur bekrachtigt.

Je sterker voordoen dan je bent
Salie valt op in de tuin en duldt weinig andere planten naast zich. Wil je opvallen in kleding of gedrag, kom je over als een sterke persoonlijkheid, wil je aandacht en gehoor of duld je nauwelijks anderen naast je? Dat kan duiden op een angstige, emotionele, onzekere of kwetsbare binnenkant. Doe je je sterker voor dan je bent dan kan het zijn dat je psychosomatische- of ziekteklachten (onbewust) gebruikt om aandacht of liefde te krijgen. Ook nerveuze klachten kunnen ontstaan bij het je sterker voor doen dan je bent. Het antwoord op dit alles kan Bio Salie zijn!

Fysieke, emotionele en spirituele werking
Elohim Bio Salie Devahanger brengt rust en zuivert. Het helpt hen die aan de buitenkant sterk lijken, maar van binnen gevoelig zijn. Salie helpt bij het belichamen van het ware Wezen. De binnen- en buitenkant worden één. Net als de kwetsbare en sterke kant. De Bio Salie Deva kruidenhanger verzacht emoties om vervolgens meer vanuit je ‘Zijnstoestand' een oplossing te vinden en je niet te identificeren met pijn, stress, klachten, gevoeligheid of emotie. Het kalmeert zodat je ware wezen naar voren komt.

In ons GEN en DNA liggen oude afspraken en genetische vormen opgeslagen
Denk aan opvoedingspatronen, familie karma, koorden, ziektes. Gen-zuivering is nodig om het huidige en vorige levens aan (karmische) geschiedenis, het onderbewuste, de onderste drie chakra's en alle celinformatie, diepgaand te transformeren. Karmische en voorouder-patronen bevinden zich o.a. in het DNA, genetische en celmateriaal van het bloed, bloedvaten, botten, milt, hormonen. Dit kan hoge bloeddruk, hart- en vaatklachten, luchtwegen-ontstekingen, hoofdpijn, maagpijn, suikerziekte, hyperventilatie, overgangs- of  menstruatieklachten, PMS, vochtophoping, opvliegers, suikerziekte, zweetvoeten en verzwakte nieren. veroorzaken. Net als bij psychosomatische klachten, een burn-out, emotionele disbalans, weinig buikdoorstroming, zenuwuitputting, weinig ontspanning, veiligheid en geborgenheid.

Elohim Bio Salie Deva kruidenhanger werkt op het oer-DNA en voor cel-transmutatie als een energetische schoonmaak (het zuivert pijnlijke geschiedenis uit aardse, ziele- en galactische levens). Als het 12 strengig DNA ontwaakt, begint het lichaam, vooral de lever, te ontgiften. Cellen en DNA komen op een hoger trillingsniveau en kunnen beter het Licht van het 12-strengen Essentie-DNA doorlaten, zodat het volledig potentieel en ware wezen belichaamd kan worden.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?