Deva kruidenhanger bio Citroenmelisse van de Elohim Krachtplaats

Deva kruidenhanger bio  Citroenmelisse van de Elohim Krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Citroenmelisse Deva kruidenhanger met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats.

Ben je een zachtaardig, zorgzaam, vriendelijk type of praat je graag? Heb je last van (subtiele) angsten? Trek je voor jezelf te weinig aan de bel en zorg je met die liefdevolle energie, minder voor jezelf?
Vind je je familie, collega’s of de maatschappij te grofstoffelijk, niet zachtaardig of verfijnd genoeg en heb je daar soms last van? Wil je dieper in je lichaam aarden en je innerlijk kind ook meenemen, dicht bij je dragen, in de drukte van alledag? Voel je je niet thuis in de harde maatschappij? Wil je meer lichaamsbewustzijn ontwikkelen? Dan past bio Citroenmelisse deva kruidenhanger helemaal bij jou!

Bij teveel prikkels en onzekerheden dicht bij jezelf blijven
De Elohim Citroenmelisse kruidentinctuur brengt je dicht bij jezelf in een soort warme omhulling. Hij geeft troost, innerlijke veiligheid, vertrouwen en geborgenheid. Ook in periodes waar (subtiele) pijnen en angsten spelen, er teveel prikkels van buitenaf zijn, je teveel leeft in de hoger chakra's of je hoofd zit, of teveel leiderschap en meesterschap draagt waardoor je je lichaamsbewustzijn en innerlijk kind niet voelt. Het geeft je de kracht om voor jezelf, je menszijn, op te komen of erom te vragen. Citroenmelisse tinctuur brengt meer rust en ruimte in jezelf en maakt ook blij als je je zwaarmoedig voelt.

Fysieke werking van de Elohim Bio Citroenmelisse Deva kruidenhanger:
Helpt bij klachten met een nerveuze oorzaak; hartkloppingen, hoofdpijn, tand- en oorpijn, migraine, slapeloosheid, examenvrees - In te zetten bij melancholie, lichte overspanning, depressie - Vermindert darmkramp, nerveuze maag- en darmklachten, misselijkheid, krampen, zwangersschapsbraken, Baby'tjes met krampen - Zweetdrijvend en koortswerend - Bij allergie en eczeem.

* Prijs is inclusief spiraalhanger en koordje.

Naam:
De naam Citroenmelisse (Melissa) komt van de woorden ‘meli' (grieks) of ‘mel' (latijn), die beide honing betekenen. Melissa is de naam van de honingbij die graag citroenmelisse bezoekt vanwege haar nectar.

Soms slaan dan je angstige of ingehouden gevoelens en gedachten over de grofstoffelijke, niet meevoelende omgeving, naar binnen en ontstaan fysieke klachten. Denk aan slapeloosheid, hoofdpijn, het spijsverteringssysteem het (etherisch, subtiel of fysieke) zenuwstelsel, hoofd en hart. Wat later tot ernstigere hartklachten, hartkloppingen, of ritmestoornissen kan leiden. Net als veelvuldige hoofdpijn, migraine en nekspanning. De Bio Citroenmelisse Deva kruidenhanger helpt je ‘s nachts in overgave te gaan en bij te tanken zodat de levenswil, levensenergie, (kristallijnen) levensblijheid en levensmoed, weer kunnen herstellen.

Innerlijk kind, HSP (high sensitive person) en kristallijnen Zelf
Bio Citroenmelisse tinctuur geeft de kracht om voor jezelf op te komen en aan de bel te trekken als je iets dwars zit. Ze schenkt rust en ruimte. Met behulp van de Elohim Bio Devahanger kun je gaan staan voor je innerlijk kind, je HSP-gevoeligheid en voor je kristallijnen Zelf dat 6-13 dimensionaal is. Voor de 6-13 dimensionale ondersteuning voor het belichamen van het ware Zelf, Kristallijnen Zelf en volledig potentieel, is het belangrijk dat Citroenmelisse groeit en geactiveerd is op de Elohim Krachtplaats waar de 6 tot 13 dimensionale Zelfbekrachtiging ook in de materie, grond en planten gegrond is.

Emotionele/ psychische werking:
Citroenmelisse geeft troost, vertrouwen en geborgenheid in periodes waar pijnen en angsten aan het licht komen. Het helpt je meer in contact te komen met je innerlijk kind. Het geeft de kracht om voor jezelf op te komen en aan de bel te trekken als je iets dwars zit. Citroenmelisse geeft je meer rust en ruimte in jezelf.

Elohim Bio Devahanger bevordert liefde leven, vinden en aantrekken
Baby’s met krampjes ontspannen van de Devahanger. Overactieve kinderen kunnen als ze ‘s avonds te druk zijn om te slapen de Devahanger gebruiken. De Elohim Bio Devahanger bevordert de liefde leven, vinden en aantrekken.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden voor het huiskamerrestaurant en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?