Deva kruidenhanger bio Duizendblad van de Elohim Krachtplaats

Deva kruidenhanger bio Duizendblad van de Elohim Krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Duizendblad Deva kruidenhanger  met liefde  gemaakt op de Elohim Krachtplaats.

Eigenschappen:
Duizendblad helpt je om thuis te komen in jezelf en jezelf serieus te nemen. Geeft geborgenheid en troost bij onzekerheden en onveiligheid en het zelf moeten doen. Met zelfverzekerde kracht vanuit je aardelichaam leven. De Duizendblad deva kruidenhanger legt ook meerdere stukjes van jezelf bloot, maar geeft je wel de rust en het vertrouwen in jezelf dat het weer een plekje krijgt. Hij brengt je naar diepere lagen vanuit veiligheid.

Fysieke werking van de Elohim Bio Duizendblad Deva kruidenhanger:
Zweetbevorderend en wondhelend - Bloedstelpend bij heftige menses, darmbloedingen - maagbloedingen - Bevordert de circulatie, versterkt de vaten - Bij spataders, aambeien, winterhanden en voeten - Bij hoge bloeddruk - Duizelingen, hoofdpijn, stress, hartkloppingen, maagpijn, darmklachten, maagzweer - Koortswerend - Ontstekingsremmend - Je vochthuishouding, zenuwstelsel, hart, bloedvaten, maag, darmen, couperose, overgang of menstruatie staan in de rij voor deze Bio Duizendblad Deva kruidenhanger.

 * Prijs is inclusief  spiraalhanger en koordje.

Naam:
Duizendblad (Achillea millefolium). Achillea komt van Achilles (Trojaanse held, leerling van centaur Cheiron) Hij redden het leven van zijn soldaten door wondbehandeling met Achillea. Millefolium betekent duizend (mille), blad (folium). De moeder van Achilles doopte haar zoon in de rivier Styx om hem onkwetsbaar te maken. Ze hield hem vast aan zijn hiel tijdens deze onderdompeling en een klein plekje was niet beschermd. Tijdens de Trojaanse oorlog werd hij helaas op deze plaats geraakt, door Hector. Een behandeling met Duizendblad werd zijn redding en sindsdien draagt het kruid zijn naam.

Duizendblad was heilig voor de Kelten. De Druïden deden voorspelingen met het kruid.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden voor het huiskamerrestaurant en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?