Deva kruidenhanger bio Hondsdraf van de Elohim Krachtplaats

Deva kruidenhanger bio Hondsdraf van de Elohim Krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Hondsdraf Deva kruidenhanger met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats.

Eigenschappen:
Heb je het gevoel dat je voor het blok gezet wordt? Ben je iemand die alleen sterk is in de bekende omgeving ? Heb of ben je een onzeker (innerlijk) kind en wil je niet opvallen, opstaan?  Ben je een binnenvetter en komt er vaak teveel op je af? Praat je (kind) thuis wel maar (op school of) op het werk niet? Denk je dat jij het niet kunt of lukt het je maar niet je vaardigheden en kwaliteiten te laten zien en je op te richten? Zie je jezelf als niet van betekenis?

Als bescheidenheid, onzekerheid en de veiligheid van de bekende omgeving je (kind of huisdier) weerhouden op te staan draag dan langere tijd de Devahanger bij je, zodat je je plek gaat innemen en je laat zien.

Bio Hondsdraf Deva kruidenhanger kalmeert het denken, de psyche, angst, indrukken en onverwerkte emoties. Ook bij stress en de identificatie met het kleine zelf kan het helpen.

Fysieke werking van de Elohim Bio Hondsdraf Deva kruidenhanger:
Bio Hondsdraf Deva kruidenhanger werkt ontzurend, stimulerend en desinfecterend.
De kruidenhanger wordt tevens ingezet bij pijn in de nierstreek, bij oedeem, nierbekkenontsteking, afvoer van vocht en slijm, hoest, bronchitis, chronische middenoorontsteking, slechthorendheid door trommelvliesontsteking, bij een loopoor of preventief tegen hooikoorts. Ze kalmeert angst, stress, emoties, zenuwen, onmachtgevoelens en werkt ontzurend bij reuma en nierstenen.

* Prijs is inclusief spiraalhanger en halskoordje.

 

Naam
Hondsdraf (Glechoma hederacea). Glechoma, van het Griekse woord glechon, een antieke naam voor een munt. Hederacea, de blaadjes lijken op die van Klimop (Hedera). De Engelse naam Ground ivy (grondklimop) wijst hier ook op.

Als je je oren afsluit voor de buitenwereld, onopvallend bent of je alleen uit bij eigen mensen, kunnen er oor- en gehoorproblemen ontstaan. Denk aan oorsuizing, oorontsteking of een loopoor.
Als je je kwetsbaarheid en emoties niet toont krijg je last van vochtophoping, stress, nerveuze klachten, je nieren of luchtwegen. Blijf je hangen in oude gewoonte en vastgeroeste patronen dan kunnen zich fysieke klachten ontwikkelen door verzuring of verharding.
De Elohim Bio Hondsdraf Devahanger maakt deze geblokkeerde energie zacht en lost deze blokkades op in afstemming met je ware Zelf.

De Elohim Bio Devahanger Hondsdraf ondersteunt bij het loslaten van angsten, verdriet en vastzittende kleine zelf patronen. Het werkt regulerend, zowel energetisch als lichamelijk. Het zal niet plotsklaps processen in werking zetten, maar doet dit in volledige afstemming met de persoonlijkheid en het ware Zelf. De Elohim Bio Devahanger Hondsdraf heeft een beschermende werking en kan veel rust en troost bieden aan de persoonlijkheid zodat deze tevoorschijn kan komen en zijn plek kan innemen. Bij langdurig gebruik geeft het een permanente uitlijning met het ware Zelf (mits van de Elohim Krachtplaats met 13 voudig bewustzijn) en helpt dit te integreren in het dagelijks bestaan. Leg de Devahanger onder je kussen en draag hem ook overdag bij je gedurende 5 - 6 maanden.

Hondsdraf biedt rust en troost.
Geblokkeerde energie wordt zacht gemaakt en lost op. Het ondersteunt bij het loslaten van angsten en verdriet. De Hondsdraf kruidenhanger werkt heel regulerend, zowel energetisch als lichamelijk. Het zal niet plotsklaps processen in werking zetten, maar doet dit in volledige afstemming met jouw essentie. Hondsdraf heeft een beschermende werking en kan veel rust en troost bieden. Bij langdurig gebruik geeft het een uitlijning met je essentie en helpt dit te intergreren in je dagelijks bestaan.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?