Deva kruidenhanger bio Eik van de Elohim Krachtplaats

Deva kruidenhanger bio Eik van de Elohim Krachtplaats
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 14,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 10 gram

Home made Bio Eik Deva kruidenhanger met liefde gemaakt op de Elohim Krachtplaats.

Eigenschappen van de Elohim Eik Bio Deva Kruidenhanger:

Helpt goed bij mensen die sterk en rustig lijken, plichtgetrouw en wilskrachtig zijn maar ook alle ruimte aan anderen geven waardoor de eigen gezonde fysieke en geestelijke grenzen niet genoeg beschermd worden.  Verstarring en minder doorstroming van het lichaams metabolisme, de hormonen en overspannen zenuwen kunnen het gevolg zijn. 

Eik kruiden devahanger verbind je weer met je hoger zelf, je licht, integriteit en eerlijkheid ook in lastige situaties. Hij brengt diepgaande aarding en oerveiligheid voor je innerlijk kind.
Een goed kruid om uit je hoofd te komen en meer vanuit je buikgevoel te leven. De Eik bio devahanger helpt je niet teveel open te staan of alleen maar vanuit je hogere chakra's te functioneren.

Angst voor verlatenheid, overheersing, conflicten of agressie ontspannen en lossen op. Eik kruiden deva hanger brengt je de mannelijke en vaderlijke steun in de rug! Hij heelt je basis en jeugdjaren waar je ziel en gevoeligheid werden misbegrepen en vertrapt, waardoor nu je beter vanuit je buikgevoel, aarding, innerlijk kind en vanuit je lichaam kunt functioneren. Elohim Eik deva hanger  brengt en ontspant wilskracht, plichtsgevoel, doorzettingsvermogen, moed en uithoudingsvermogen. Ook komt er rust in je systeem met behoud van daadkracht.

Fysieke werking van de Elohim bio Eik Deva kruidenhanger:

Eik devahanger helpt bij een zenuwachtig gevoel, verwarring in je hoofd, stress, een gezonde slaap, hormoonbalans. Hij reguleert de hormoonklieren, kalkhuishouding in wervels, gewrichten, botten en nagels en geeft een juiste vochtdoorstroming. Hij verhoogt de weerstand  en is goed voor het zenuwstelsel. Helpt bij opvliegers en bevordert een normale en regelmatige menstruatie  - voor een goede vochthuishouding - In te zetten bij onzichtbare vochtophopingen, zoals achter de longen en rond het hart - Versterkend op de slijmvliezen (spijsvertering) - voor behoud van een sterke vaatwand.

 

* Prijs is inclusief  spiraalhanger en halskoordje.

 

Naam
Quercus komt van het Latijnse woord 'quer' dat mooi betekent en verwijst naar de mooie boom die de Eik zeker is. Vroeger was de Eik een heilige boom, waaronder recht werd gesproken. De Druïden brachten er offers onder, speciaal wanneer er een Maretak in groeide.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Medicinale kruidentincturen en deva kruidenhangers

1-kamille2.jpgOp de Elohim Krachtplaats, groeien in het eenheidsliefdeslicht, meer dan honderd verschillende plantensoorten. Wilde orchidee, goudsbloem, venkel, hop, agrimonie- en  nog veel meer. Vanaf midden juni is het een waar paradijs vol heilzame planten. Alles ruikt er heerlijk en overal zie je vlinders, vogels, eekhoorns en hoor je bijen en andere bestuivers zoemen. In deze rijke en krachtige natuur groeien ook onze medicinale kruiden en groentes.

Samen met de natuurspirits zorgt het team liefdevol voor de helende tuinen, de groentes en kruiden en de biologische kruidentincturen die in de Elohim (web)winkel verkocht worden. Het klinkt misschien gek maar op de Krachtplaats doet ieder zijn missie voor de nieuwe samenleving. De kruidentincturen zijn daarom 100% natuurlijk zonder siliconen, synthetische conserveringsmiddelen of geur- en kleurstoffen. Elohim Bio kruidentincturen en deva kruidenhangers zitten vol geneeskracht en chi en en werken in op alle chakra’s, cellen, genen, DNA en de gedragspatronen.

Lees hier meer over de werking van Elohim Bio kruiden tincturen en hangers en hun spirituele betekenis

Helende 13D audio healings met natuurwezens en Deva's

meerderekruiden.jpg

Multidimensionale healingsopnames om thuis te luisteren
Helende energieoverdracht, gegeven door Joke ElZiam Nootebos, met bezielde plantenwezens en natuurwezens, voor innerlijke groei zowel als kruidenkennis. Maak kennis met je ware natuur en her-ontdek de verbinding met Moeder Aarde. Diepe multidimensionale healings zuiveren karmische informatie, verleden levens en blokkades in je chakra systeem, en brengen dit alles weer in verbinding met je Goddelijke Oorsprong.

Lees meer

Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

trollenbos2013_k.jpgTweedaagse opleiding met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie en groepshealing in het Trollenbos

Tijdens deze tweedaagse leer je de levende natuur en haar bezieling zo in je op te nemen dat je het in je draagt en nooit meer verliest. Je leert te communiceren met moeder Aarde, de verschillende wateren, deva's en natuurspirits. Je zult bewust en voelbaar ervaren hoe belangrijk een natuurlijke omgeving voor je is, hoeveel invloed het heeft op je gevoel van welzijn, bezieling, innerlijke vrede en wat het doet voor het belichamen van je volledig potentieel.
Lees meer over deze workshop

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?