5) Zonnevlecht chakra - Volledig Potentieel

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Krachtplaats tincturen-hele set, grote korting
Van € 530,00 voor € 318,00
Basilicum biologische kruiden tinctuur

Basilicum, bio deva kruidentinctuur

van de Elohim Krachtplaats 50ml
€ 19,00
Krachtplaats tincturen per 4 naar keuze,
Van € 106,00 voor € 79,50
€ 26,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
 • vanaf 4 stuks € 18,55
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml (78 gram)

Zelfrealisatie tinctuur: Zonnevlecht chakra- Volledig Potentieel

De zelfrealisatie en healings energie van deze tinctuur kun je fysiek ervaren in de helende tuinen van de Elohim Krachtplaats. Vanuit de Zonnevlecht- Volledig Potentieel tuin word je, d.m.v. deze tinctuur, het volgende aangereikt voor je verdere heling en ontwikkeling:

 • Wil je vanuit eenheid en meesterschap denken en doen en met meer vreugde leven?
 • Wil je niet langer in je hoofd zitten of je laten leiden door je emoties, onveiligheid en wensen? Wil je je zekerder, krachtiger en zonniger voelen en minder stil staan bij beren op de weg? Wil je uit je comfortzone komen om de Lichtweg van je ziel te kiezen?
 • Heb je moeite met autoriteiten en opgelegde regels?
 • Wil je je onzekerheid, passiviteit of zorgen overstijgen?
 • Durf je niet op te staan voor wat jij vindt, hoe jij erover denkt en wat jij wilt?

Bekijk hier de folder met alle zelf bio zelfrealisatie tincturen

Bekijk hier de folder met alle Elohim deva kruidentincturen (bio)

De zonnevlecht - volledig potentieel tinctuur helpt je bij:

 • Overwinnen van angst om op te staan, zichtbaar te worden en je plek in te nemen
 • Oplossen van slachtoffergevoel, angst, dominantie, onderdrukking en in te korten denken
 • Je ware Zelf, je Gaven en heel zijn, je levensvreugde in je kleine zelf en lichaam activeren
 • Zowel afgestemd zijn op je hogere en kristallijnen ziel en volledig potentieel als op je aardse, praktische of zakelijke kant
 • Het ontwikkelen van Eenheidsdenken en omgaan met anderen; van ‘ik’ naar  ‘wij’ bewegen
 • Hulp bij het vervullen van je levenstaak, geloven in mogelijkheden, scheppen en creëren
 • Jezelf zijn, zodat je niet anders bent onder collega's en familie dan onder lichtvrienden
 • Het oplossen van terugtrekken, overrulen, claimen of je angst voor beïnvloeding
 • Niets achter houden of verzwijgen- ook niet wanneer dat je dat beter uitkomt  
 • Opstaan voor je zuiverheid en de subtiliteit van je kristallijnen zelf
 • Je levenskracht, intelligentie, (subtiel) buikgevoel, hart en intuïtie dienstbaar inzetten
 • Een krachtige, non duale basis, innerlijke autonomie en autoriteit
 • Hulp om de afstand tussen je ziel, gewone zelf en Goddelijke Zelf op te lossen
 • Zonnigheid, kanaal zijn voor de Zonnelogos (Horus, Ra, Isis, Sekhmet, Hathor)
 • Ik-overtuigingen, mind en eigen mening integreren in je Hogere Kennis, Bewustzijn, Gaven en Essentie

Fysieke en psychische effecten

 • Ondersteuning voor darmen, maag, lever, alvleesklier, milt, pancreas en longen  
 • Stimuleert een goed werkende lymfe, spijsvertering, zenuwstelsel en rug

Als je zonnevlechtchakra goed werkt:
Als de zonnevlecht chakra gerijpt is door de indaling van ons eenheidshart en inzicht, door eigen autonomie, innerlijke autoriteit en kwetsbaar mogen zijn, lost karma, verdedigend en egogericht handelen op en voelen we alles veel dieper aan. We zijn in eenheid met onszelf en elkaar. Het wordt natuurlijk om anderen van alles te gunnen en te willen helpen zonder de oude weggeefstand. Het volledig potentieel van al je zielelichtlichamen, de Pillar of Light en de subtiele Gaven kunnen indalen in het dagelijks functioneren.

Het zonnevlechtchakra is aanvankelijk nog een ego chakra
Maar wanneer we deze ten dienste stellen van de ziel en het ware Zelf, ontvouwen zich de hogere aspecten. Onze innerlijke wijsheid, wil en verstand luisteren dan naar de hogere wetten van het Hart. We voelen in tijden van rijpheid nu ook beter ons innerlijk kind. We krijgen tevens een besef van de rijkdom en de schoonheid van ons tere kristallijnen innerlijk zielekind, dat zo open en vol vertrouwen is, maar daarom ook des te kwetsbaarder. We zien deze subtiele gevoelslagen en de kwetsbaarheid nu ook beter bij de anderen en houden er meer rekening mee.

Ons Ware Wezen wordt wakker
Het heeft ons innerlijk zielekind en dat van anderen lief en respecteert het. Onze ware Wezen biedt veiligheid door invoelend, koesterend en zorgzaam vermogen. Intern en extern. Ook ons lichaam opent zich om meer te voelen. We zijn daardoor meer dan ooit nabij bij elkaar met als gevolg dat daardoor ook weer diepere lagen van basisangst en onveiligheid omhoog kunnen komen. Onze persoonlijkheid en zonnevlecht zullen vaker de leiding van ons ware Zelf voelen en minder angstig en afgescheiden denken of doen. Onze wilskracht wordt minder ingezet voor ons ikje maar meer voor de groepsverantwoordelijkheid.

Als je zonnevlechtchakra niet goed werkt:
Als de zonnevlechtchakra niet in balans is kan het zijn dat we in moeilijke situaties willen heersen en alles naar onze hand willen zetten of ons teveel achteruithouden. Ons niet laten kennen. Onze subtiele gevoelens van gekwetszijn kunnen we niet altijd ervaren of tonen. Onze woede houden we in. We verstoppen ons (onbewuste) gevoel (van het innerlijk kind) achter onze kracht. Onze innerlijke en uiterlijke wereld wordt dan onder controle gehouden. We lijken weerbaar maar zijn het niet echt. Er is in het onbewustzijn van de lagere chakra's angst om te kort te komen, te moeten vragen of te moeten ontvangen, angst om mensen pijn te doen en door hen niet meer aardig gevonden te worden. Angst voor nabijheid, seksualiteit, emoties of verbondenheid. We willen niet nog meer kritiek en liefdeloosheid ontmoeten en zijn geneigd ons gauw terug te trekken, het oppervlakkig te houden en in ons hoofd te overleven. We willen immers aandacht, aanraking, gezien en gewaardeerd worden.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing en meer informatie Elohim zelfrealisatie tincturen

tincturen.jpgDe Biologische Elohim zelfrealisatie tincturen dragen dezelfde helende energie als de Elohim Krachtplaats en helende bezoekerstuinen. Ze zijn diepgaand helend werkzaam; geestelijk, karmisch, gevoelsmatig, fysiek en zelfs in het DNA. Stap voor stap helpen ze je om vanuit je eigen Ware Natuur en volledig potentieel, in Eenheid samen te leven met alle zichtbare en onzichtbare Wezens en Rijken. Je hoogste Licht komt in de aardse wereld van geld, emotie, seks, gedrag en gezondheid!

Lees hier meer over wat de tincturen je kunnen brengen en hoe je ze gebruikt

 

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?