Kundalini energie

Edelstenen die je kundalini-energie activeren

Het ontwaken van je Kundalini-energie kan wonderbaarlijk mooi zijn, zeker wanneer dit voortkomt uit een bewust spiritueel groei- en zuiveringsproces. Chakra’s en blokkades worden dan geleidelijk opgeschoond en de energie stroomt vrij omhoog met een intensiteit die je aan kunt. Elohim Heliodoor, Granaat, Serpentijn en Kosmische Blauwe Straal Coelestien cluster ondersteunen dit proces en helpen je bij het activeren van je kundalini kanaal.

Serpentijn reinigt de chakra's, stimuleert het kruinchakra en helpt je de spirituele basis van het leven te begrijpen. De steen opent nieuwe wegen waarlangs de kundalini-energie kan opstijgen. Heliodoor kristal opent het kundalini kanaal en leert je om in je kracht te gaan staan en vanuit je volledige potentieel leven, waarbij helder weten vanzelfsprekend overgaat tot handelen. Dieprode Granaat is specifiek werkzaam op het basischakra en stimuleert de beheerste opstijging van kundalini-energie. De door Joke en de Lichtwereld geprogrammeerd Coelestien cluster – Kosmische Blauwe Straal activeert je groter bewustzijn en opent stap voor stap je kundalini kanaal. Hij helpt je om op te staan in je kracht en de waarheid te spreken.

Gaandeweg het proces merk je dat je trilling verhoogt, je bewustzijn verruimt en je hart open gaat. Heldere gaven kunnen zich nu gaan ontwikkelen en mededogen, creativiteit en non-dualiteit nemen een steeds grotere plek in.

De volgende edelstenen werken goed bij "Kundalini energie".

Serpentijn

De kristalsoort "Serpentijn" werkt bij "Kundalini energie". Hieronder een aantal producten met een "Serpentijn" (kristalsoort).

Granaat

De kristalsoort "Granaat" werkt bij "Kundalini energie". Hieronder een aantal producten met een "Granaat" (kristalsoort).

Granaat hanger
€ 13,50
Granaat bol - incl. houder

Granaat bol - incl. houder

Ca Ø 6,5 cm (640 - 680 gram)
€ 81,00
Granaat knuffelsteen

Granaat knuffelsteen

ca. 11-15 gram
€ 16,50

Heliodoor

De kristalsoort "Heliodoor" werkt bij "Kundalini energie". Hieronder een aantal producten met een "Heliodoor" (kristalsoort).

Celestien

De kristalsoort "Celestien" werkt bij "Kundalini energie". Hieronder een aantal producten met een "Celestien" (kristalsoort).

Bewuste keuze?