Gouden driehoek edelstenen set

Gouden driehoek edelstenen set
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

Gaia's Droom - complete set

Gaia's Droom - complete set

Activeer wereldwijd Gaia’s oorspronkelijke natuur blauwdruk
Van € 112,50 voor € 94,50
€ 45,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 650 gram

Elohim gouden driekhoek edelstenen set, voor een rustgevende ontspannen sfeer en helende energie.

Met een Elohim gouden driehoek ben je ervan verzekerd dat er altijd de beste energie in huis is. Alles komt tot rust en in balans. Een vrede en vreugdevol leven met kracht en harmonie ontstaat.

De Elohim - Gouden driehoek edelstenen set bestaat uit 3 verschillende op elkaar afgestemde stenen, bestaande uit ruwe brokken Rozenkwarts, lemurisch Bergkristal en Amethist.

De Elohim gouden driehoek kan op verschillende plekken worden gebruikt door ze in een driekhoeksopstelling te plaatsen. Je kunt de kristallen in de woon-, slaap-,  bedrijfs- of praktijkruimte leggen om een fijne sfeer te creëren.

Ook is de set heel geschikt voor een kinderkamer om de sfeer rustig en harmonieus te maken.

Minder stress en meer harmonie komt niet alleen de mens maar ook het dier ten goede.
In een honden of kattenmand, bij de cavia of marmot, in de paardenstal of bij de koeien, kippen of varkens, het maakt niet uit, de Elohim gouden driehoek zorgt altijd voor een fijne, aangename en rustige sfeer. Het welbevinden van de dieren neemt toe en stress, angsten, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt helemaal.

Zie onderaan de pagina voor de werking van de afzonderlijke stenen.

Let op: de amethist edelsteen valt soms iets kleiner uit dan de rozenkwarts en bergkristal.

Werking van de afzonderlijke stenen

Amethist: Met een amethist in huis kunt je sneller ontspannen en ben je minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, je laat toe, dat je tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt het voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.


Bergkristal:
Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op  mens en dier. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij de bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte.


Rozenkwarts:
Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leer je van jezelf en van de ander te houden.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

bollenset80oranjecalcietenselenietp1150859.jpgElohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Wil je leren om met de natuur te werken en je aura, huis en omgeving te beschermen en ontstoren?

elfentuin.jpg

Beroepsopleiding Aardehealer-Natuurcoach Sjamaan

In deze opleiding tot nieuwetijds sjamaan, healer en natuurcoach leer je om verloren zieledelen op te halen en je aura, huis, werkplek en tuinen te beschermen en ontstoren van aardstralen, entiteiten en negatieve geschiedenis. Je leert ook om krachtplaatsen aan te leggen en gaat werken met deva's, genezende planten, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling om een machtige wereld te scheppen voor stralende authentieke mensen en voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren.


Lees meer

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?