Crystal Home & Office Healer - Rozenkwarts

Crystal Home & Office Healer - Rozenkwarts
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 149,00
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 3 stuks € 104,30
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 650 gram

Wonen en werken in een omgeving met een hogere, liefdevolle lichtfrequentie en positiviteit 

Crystal Home & Office Healer - Rozenkwarts - 35% korting bij aankoop van 3 of meer flessen.

Jouw lichaam, gevoel, denken en geest worden in een lichte omgeving vanzelf steeds positiever en dat heeft weer een positief effect op het werk en anderen. Problemen zullen zo gemakkelijker tot een oplossing komen.

Ook voor zelfrealisatie, het worden wie je Echt bent, je emotionele zelf en lichaam is de Crystal Home & Office Healer een fantastische ondersteuning. Ook werkt hij heel goed bij angsten (in de kinderkamer).

Lichamelijke en geestelijke processen zullen veel gemakkelijker verlopen door de constant positief helende energie in en om je heen. Ook krijgen je huis en werkplek, indien nodig, een extra aarding. Dit geeft je het gevoel stevig te staan in jezelf, wat er ook gebeurd.

Daarnaast werkt de Home & Office Healer tegen aardstralen, wateraders, geesten en elektro-smog en beschermt hij het gebouw en de mensen.

De edelstenen in de fles brengen lichtactivatie en bescherming voor aura, huis en werkplek. Ze helpen de gevoelige en bewuste nieuwetijdsmens om te gaan met astrale of duale sferen en stralingen. Ze ondersteunen het zelfgenezend vermogen bij stralingsklachten als magnesium tekort, spanning, spier-, gewricht-, rug- en hartklachten, vermoeidheid, kanker, staar, angsten of depressie. Als de omgeving "zwaar" is, belast is, worden mensen het ook en komt er tegenstroom in gezondheid, overvloed, relaties en werk. Door de werking van negatieve energie in je omgeving kun je niet al je mogelijkheden en aanleg ontwikkelen. Kinderen en dieren kunnen daarbij angstig, kwetsbaar en onzeker worden. De Crystal Home & Office Healer voegt Lichtkracht toe en maakt de energie en sfeer positief, stralend en gezond. Hij is werkzaam in een straal van zo'n 40 meter.

Klik hier voor gebruiksaanwijzing en meer info

Tip:

Draag buiten de deur een kristallen beschermingsbuisje en drink veel Elohim elixer water
Ben je gevoelig voor aardstralen en sferenbelasting, ook als je op visite gaat, winkelt en op je werkplek zit? Draag een aurabescherming in de vorm van een klein geprogrammeerd buisje met beschermende kristalletjes, die ook jouw innerlijke blijheid en lichtkracht verhogen en je mannelijke en vrouwelijke energie balanceren. Drink veel Elohim edelsteen elixer dat je zelf kunt maken want je lichaam (en psyche) kunnen ontgiften na het plaatsen van de Crystal Home & Office Healer!


Extra werking rozenkwarts edelsteen:
Samenwerking, open harten, vriendschap, verbinding met elkaar en met de natuur(wezens), openheid en warmte in de omgeving brengen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Lichtkracht en trillingsverhoging in huis, aura en tuin

Elohim tincturen en edelstenen zetten een enorm harmoniserend en helend veld in je aura, tuin, praktijk en vertrek. Het 13-voudig multidimensionale Eenheids-Liefde veld tilt mens, omgeving, dier en natuur op in Lichtkracht. Hierdoor ontwaakt het volledig potentieel van elk wezen en kan belastende (negatieve) energie niet langer binnenkomen en kleven.

Hier lees je meer over welke Elohim tincturen en edelstenen voorspoed in elk huis, praktijk of voor de natuur(spirits) brengen

Wil je leren om met de natuur te werken en je aura, huis en omgeving te beschermen en ontstoren?

elfentuin.jpg

Beroepsopleiding Aardehealer-Natuurcoach Sjamaan

In deze opleiding tot nieuwetijds sjamaan, healer en natuurcoach leer je om verloren zieledelen op te halen en je aura, huis, werkplek en tuinen te beschermen en ontstoren van aardstralen, entiteiten en negatieve geschiedenis. Je leert ook om krachtplaatsen aan te leggen en gaat werken met deva's, genezende planten, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling om een machtige wereld te scheppen voor stralende authentieke mensen en voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren.


Lees meer

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?