Kaartenset "Wat helpt mij?"

Kaartenset "Wat helpt mij?"
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

€ 22,80
3-10 werkdagen (indien op voorraad)
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 400 gram

Kaartenset "Wat helpt mij?" nieuwe uitgave met 85 kaarten en boek.

Hulp bij iedere situatie.

Versterkt de verbinding met de innerlijke wijsheid.

  • Ik kan geen keuze maken . . . . . . . . . . . . .wat helpt mij?
  • Een moeilijk gesprek . . . . . . . . . . . . . . . . . .wat ondersteunt mij hierbij?
  • Slechtgehumeurd . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .wat zit daarachter?
  • Een onaangename situatie . . . . . . . . . . .wat moet ik leren?

Hoe vaak hebben we niet te maken met een moeilijke situatie en herkennen niet waar het om gaat of wat ons blokkeert? We hebben een impuls nodig om opheldering te geven. Iedere kracht of geestelijk wezen dat in dit boek wordt beschreven, opent de deur naar innerlijke wijsheid en herinnert aan de kwaliteit die jij al in je draagt. Zo kun je situaties beter aan. Het leven wordt lichter.

Deze set biedt:

85 levens thema's en innerlijke kwaliteitenBeschrijving van 12 Elohimstralen, 12 Scheppingsstralen, 21 Opgestegen Meesters, 9 Aartsengelen, 7 Aarde Engelen, 12 kleuren en andere ondersteunende krachtenVragen die je helpen je eigen situatie beter te begrijpen, innerlijke tegenstand te ontdekken en op te lossenOefeningen bij ieder thema, om de innerlijke kwaliteit te versterken.

 

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?