Energiekogel Maha Chohan nr. 01

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 149,00
3-5 werkdagen (indien op voorraad)

gewicht: 50 gram

Omdat we dit product op verzoek bestellen bij onze groothandel, is het niet mogelijk om het product na aanschaf te retourneren. Dank voor je begrip.

1. Innerlijke Wijsheid  -  MAHA CHOHAN

Samenvatting:

  • in je eigen centrum blijven
  • je eigen grenzen stellen
  • medeleven, zonder je te verliezen in de situatie en de gevoelens van andere mensen
  • standpunten verlaten en vanuit een hoger perspectief bekijken.


Materiaal: speciaal gehard glas

Exclusief afgebeelde ketting

De kracht van de Opgestegen Meester MAHA CHOHAN

Helpt de deur naar innerlijke wijsheid te openen en innerlijk een stap terug te zetten. Ook in moeilijke situaties lukt het, bij jezelf te blijven en jezelf of de situatie vanuit een hoger perspectief te bekijken. Het is eenvoudiger om de kracht vanuit innerlijke wijsheid en intuïtie te gebruiken, in het bijzonder bij spanningsvolle situaties zoals stress, overbelasting, geldgebrek of relatie problemen. Ervaringen, kennis en gedragingen, kunnen in een nieuw kader geplaatst worden.

Deze kracht helpt gevoelige mensen, die zich snel afstemmen op anderen of stemmingen in ruimtes (kameleoneffect), zich niet te verliezen in andere mensen, situaties of gevoelens, maar in contact met zichzelf en de eigen wensen, behoeften en gevoelens te blijven. Zij ondersteunt therapeuten, adviseurs, leidinggevenden en helpt in ieder gesprek het overzicht te behouden, de rode draad te volgen en verbanden te herkennen.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

  • Wat is in deze situatie mijn doel / wens?
  • In welke situatie heb ik het overzicht verloren?
  • Bij welke mensen vind ik het moeilijk om bij mijzelf te blijven?
  • Bij wie heb ik de verantwoording weggehaald, voor wie los ik opdrachten en uitdagingen op, in plaats van hen daarin te begeleiden en hen daarin te laten groeien?
  • In welke situatie zit ik gevangen in gevoelens, denkbeelden of zelfbeelden?

Werking en eigenschappen:

De Meesterenergiekogel van Licht Wesen dient wegens zijn permanente werking gekozen te worden wanneer je intensief aan een thema wilt werken, vraag ons evt. advies hierover via een kort (tel) consult. Deze energiekogel versterkt de verbinding met de opgestegen Meesters.

De Meester energiekogels werken in de hogere spirituele auralagen en brengen een bijzonder sterke verbinding met het Hoger Zelf en het niveau van de Meesterenergie tot stand. Van daar afkomstige impulsen werken dan door tot op lichamelijk niveau.

De energiekogels zijn gemaakt van een speciaal soort glas van kristalkwaliteit. Je kunt ze dragen als een sieraad of gericht op lichaamsplaatsen.

De energie van de kogels is constant en ze kunnen nooit leeg raken!!

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren