Energiekogel Angelika nr. 08

Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 149,00
3-5 werkdagen (indien op voorraad)

gewicht: 50 gram

Omdat we dit product op verzoek bestellen bij onze groothandel, is het niet mogelijk om het product na aanschaf te retourneren. Dank voor je begrip.

Transformatie  -  ANGELICA

Samenvatting:

  •     de wonden uit het verleden helen
  •     de ervaringen uit het verleden gebruiken
  •     transformatie
  •     leren


Materiaal: speciaal gehard glas

Exclusief afgebeelde ketting

De kracht van de Opgestegen Meester Angelica
Heelt de wonden uit het verleden: de pijnlijke belevenissen, traumata, verdrongen herinneringen. Daardoor worden de in deze belevenissen verborgen ervaringen – dat wat hiermee geleerd zal worden – bewust en kunnen zij gebruikt worden. De schatten van de eerdere ervaringen en het eigen potentieel worden zichtbaar. Daardoor kunnen ook onaangename en pijnlijke belevenissen van nu sneller getransformeerd en begrepen worden en hoeven zij niet opnieuw beleefd te worden.

 Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

  • Wat wil ik van een huidige, onaangename situatie leren? Wat voor vroegere ervaringen kunnen hierbij nuttig zijn?
  • Welke ervaring herhaalt zich in mijn leven? Tegen welke verandering verzet ik mij?
  • Aan welke gebeurtenis uit het verleden denk ik het liefst niet meer? Wanneer de daarmee verbonden pijnlijke gevoelens geheeld zijn, welke ervaring wordt dan zichtbaar?
  • Zijn er mensen, die ik iets wil zeggen, waarmee ik nog iets uit wil praten, maar mijzelf daarin nog niet vertrouw? (dit kan ook in gedachten gebeuren of in de vorm van een brief, die niet verstuurd wordt, doch helpt situaties te verhelderen en los te laten.

Werking en eigenschappen energiekogel:

 De Meesterenergiekogel van Licht Wesen dient wegens zijn permanente werking gekozen te worden wanneer je intensief aan een thema wilt werken, vraag ons evt. advies hierover via een kort (tel) consult. Deze energiekogel versterkt de verbinding met de opgestegen Meesters

De Meester energiekogels werken in de hogere spirituele auralagen en brengen een bijzonder sterke verbinding met het Hoger Zelf en het niveau van de Meesterenergie tot stand. Van daar afkomstige impulsen werken dan door tot op lichamelijk niveau.

De energiekogels zijn gemaakt van een speciaal soort glas van kristalkwaliteit. Je kunt ze dragen als een sieraad of gericht op lichaamsplaatsen.

De energie van de kogels is constant en ze kunnen nooit leeg raken!!

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence:
Zij heeft zich ook bewezen bij leermoeilijkheden. Vele mensen dromen na gebruik zeer intensief. Deze dromen zijn een verwerking van belevenissen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

5 minuten gratis persoonlijk telefonisch readingadvies

telefoonicon-groen.png

Wil je weten of een product bij jou past en wat het voor je kan doen?

Bel tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zondag: +31 (0)597 541539Klik hier voor de voorwaarden

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?
Kristallen persoonlijk laten activeren