Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.21 Maria

Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.21 Maria
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 26,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 22,85

gewicht: 89 gram

Maria - Geborgenheid

Koesterende, moederlijke liefde, zich gekoesterd en geliefd voelen, voor zijn behoeften zorgen, nemen en geven, leren "nee" te zeggen, herkennen, dat alles met elkaar verbonden is.

De kracht van Maria verbindt ons met de koesterende, moederlijke liefde. Zij heelt de wonden van het hart, het zich afgescheiden voelen, het gevoel van verlaten te zijn. Daardoor komen wij meer en meer in de trilling met het grote geheel.

Herkennen we dat wij overal door deze liefde omhuld worden en vinden deze ook in onszelf. Zo lost zich de illusie van het afgescheiden zijn op. Wij voelen ons geborgen, beschermd, geliefd, gekoesterd, één. Maria laat het ons ook zien wanneer wij teveel van ons vergen, niet goed voor onszelf zorgen of anderen méér geven dan onszelf.

Inhoud: 30 ml

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

Zijn er mensen/situaties waartegen ik liever "nee" gezegd zou hebben, maar het niet gedaan heb?

In welke situatie geef ik méér dan ik wil of kan?

Waarmee kan ik mij voeden, wat doet mij goed?

In welke situatie voel ik mij alleen gelaten?

Wat voor geschenken neem ik niet aan?

Waar ben ik bang voor wanneer ik het wél zou aannemen?

Wat zijn mijn behoeften (op dit moment)?

Ben ik bang voor nabijheid? Hoe gedraag ik mij in situaties waarin ik hulp kan gebruiken en behoeftig ben?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze Lichtwesen essence:

Deze essence nemen de kinderen graag wanneer ze zich alleen voelen of de moeder weggaat. Wanneer het aangebracht wordt op de nek, halswervel of buik, kan het thema "dominante moeder" getransformeerd worden. Sommige gebruikers hebben goede resultaten bij huidziekten gemeld. Leent zich goed voor meditatie en de ervaring van één-zijn.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing Lichtwesen producten

maria lichtwesenLichtWesen essences stimuleren zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. De trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters werken door in de essences en helpen je op de weg naar eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Ze werken ook in ruimtes waardoor een harmoniserende stroom van energie ontstaat.

 

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing van Lichtwesen tincturen, parfums en oliën.

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?