Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.17 Pallas Athene

Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.17 Pallas Athene
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.
€ 24,50
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 20,85

gewicht: 89 gram

Pallas Athene - Vreugde en volheid 

Logica en intuitie verbinden, creatieve uitdrukking van het Zelf, het uiten van gevoelens, heling van het innerlijk kind, zich voor de volheid van het leven openen.
De kracht van de Opgestegen Meester Pallas Athene verbindt logica en intuitie, denken en gevoel, rechter- en linkerhersenhelft, vrouwelijk en mannelijk, Yin en Yang, wetenschap en kunst.

Zij helpt, innerlijke beelden en gevoelens op een dermate wijze uit te drukken, dat andere mensen het begrijpen. Daarbij lossen ook de blokkades op die tot dan de scheppende creativiteit in de weg stonden. Zij opent de innerlijke rijkdom, zodat wij de volheid ook aan de buitenkant herkennen en ervan kunnen genieten.

De kracht van Pallas Athene heelt de pijnlijke ervaringen uit onze kindertijd, het innerlijk kind, zodat wij haar kracht, spontaniteit, vreugde en creativiteit weer kunnen ervaren. Daardoor kunnen we de wereld weer open en vol verbazing beleven en vol levensvreugde dansen.

Inhoud: 30 ml

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

Op welk gebied zou ik graag creatief zijn?

Wat wil ik uitdrukken, op welke manier zou ik dit het liefst doen?

Welke schoonheid, welke rijkdom ontvouwt zich in mijn leven?

Welke rijkdom bezit ik reeds?

Tegenover wie zou ik eerlijk voor mijn gevoelens willen uitkomen?

Hoe is mijn verbinding met het innerlijk kind, met het kinderlijk blije en zich verbazende deeltje?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze Lichtwesen essence:

Helpt bij leerproblemen die betrekking hebben op het asociatief denken. Helpt kunstenaars zich te uiten. Heeft bij een gebruikster coordinatiestoornissen verholpen.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing Lichtwesen producten

maria lichtwesenLichtWesen essences stimuleren zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. De trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters werken door in de essences en helpen je op de weg naar eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Ze werken ook in ruimtes waardoor een harmoniserende stroom van energie ontstaat.

 

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing van Lichtwesen tincturen, parfums en oliën.

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?