Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.07 Sanat Kumara

Lichtwesen essence tinctuur 30 ml nr.07 Sanat Kumara
Kleur, vorm en gewicht kunnen afwijken van de productfoto! In afstemming zoeken wij een passend exemplaar voor je uit.

Andere mensen kochten ook

tijgeroog knuffelsteen

Tijgeroog knuffelsteen

ca. 20 - 25 gram
€ 6,50
Basischakra / Kundalini bio tinctuur

Basis chakra - Kundalini bio tinctuur

Biologische zelfrealisatie tinctuur van 30 ml
€ 26,50
€ 26,90
verzending uitsluitend op woensdag donderdag en vrijdag
  • vanaf 5 stuks € 22,85
☆☆☆☆☆
★★★★★
 

gewicht: 89 gram

Sanat Kumara - Uitersten verbinden

Graag op aarde leven, je mogelijkheden en potentieel op aarde verwezenlijken, uitersten verbinden, toegang tot het hoger bewustzijn, zich met de kracht van de aarde verbinden.
De kracht van de Opgestegen Meester Sanat Kumara is als een brug. Zij verbindt kosmische en aardse energieen, hoger bewustzijn en het fysieke lichaam, de standpunten van het moment en het doel, vrouwelijke en mannelijke kanten.

Zij helpt herkennen welke talenten men meeneemt, ontwikkelen wil en wanneer men zichzelf tegenhoudt of zelfs iets ontzegt. Mensen die de aardse materie moeilijk vinden, die liever in de hemelse, fijnstoffelijke niveau's zijn, helpt hij zich te aarden en graag op de aarde te zijn, zich "huiselijk in te richten". Mensen die "aarde-gebonden" zijn, verbindt hij met het hogere zelf en hoger bewustzijn. Op deze manier kan in het aardse het Goddelijke herkend worden. Het leven wordt een dans vol vreugde over het hier Zijn.

Inhoud 30 ml

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

Welke twee uitersten zijn er te verbinden (in mij, in de situatie, inzichten)?

Wat wil ik verwezenlijken en hoeveel procent van mijn kracht zet ik daarvoor in?

In welke situatie, bij welke mensen houd ik mijn kracht, vreugde, talenten in?

Ben ik bereid mij in te laten met de schoonheid en kracht van de aarde en de natuur?

Wat heb ik nodig, om mij met mijn goddelijke deel, mijn ware Zijn te verbinden?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen-essence:

Deze essence helpt ook baby's en kinderen om zich te "vestigen" in hun lichaam en meer van hun potentieel in het lichaam te brengen, ook al tijdens de zwangerschap.

Dit product is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats. Je vindt daar ook de helende tuinen, edelsteen winkel, een healing-reading praktijk en opleidingscentrum.

Onze kristallen, edelstenen en andere producten kun je zowel online kopen als ook in onze fysieke edelsteen winkel in Veelerveen, Groningen.

Gebruiksaanwijzing Lichtwesen producten

maria lichtwesenLichtWesen essences stimuleren zelfinzicht, bewustwording en zelfontplooiing. De trilling van Aartsengelen, Aardengelen en Opgestegen Meesters werken door in de essences en helpen je op de weg naar eigen meesterschap, om het ware Zelf te ontplooien en te leven. Ze werken ook in ruimtes waardoor een harmoniserende stroom van energie ontstaat.

 

Klik op deze link voor de gebruiksaanwijzing van Lichtwesen tincturen, parfums en oliën.

 

 

13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?

Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.

Lees hier over het openen en activeren in alle 13 dimensies: wat betekent dat?

Bewuste keuze?